رکوردشکنی آل خلیفه در سرکوب و اعدام شهروندان بحرینی!

سه شنبه 29 بهمن 1398
17:09
رکوردشکنی آل خلیفه در سرکوب و اعدام شهروندان بحرینی! رژیم بدوی آل خلیفه با سرکوب شهروندان بحرینی دامنه نقض حقوق سیاسی و مدنی را گسترش داده است.

العالم- بحرین

به گزارش العالم، در نتیجه سیاست خشونت‎‎آمیزی که رژیم فاشیستی آل‎خلیفه دنبال می‎‎کند از آغاز انقلاب مردمی 14 فوریه 2011 تاکنون، بیش از 184 نفر تحت شکنجه یا خفگی از طریق گاز اشک‎آور و یا در اثر تیراندازی به شهادت رسیده‎اند.

طی این دوران تاریک تاریخ حیات آل‎خلیفه، 36 تن از فعالان سیاسی به اتهام‎هایی که فاقد عدالت در محاکمه بودند، به اعدام محکوم شدند که حکم اعدام 5 تن از آنها طی سال‎های 2017 و 2018 اجرا شد. همچنین در این بازه زمانی، بیش از یکصد تن از بی‎گناهان و فعالان و نمادهای جنبش مردمی به حبس ابد محکوم شدند.

طبق این گزارش، طی سال‎های 2011 تا 2019 بیش از یک‎هزار انقلابی بحرینی بازداشت و حدود 4500 نفر دیگر نیز در زندان‎های آل‎خلیفه جان‎شان را از دست دادند.

رژیم آل‎خلیفه همچنین طی این مدت، افزون بر 990 شهروند بحرینی را سلب تابعیت کرد که بارزترین آنها آیت‎الله «شیخ عیسی قاسم» رهبر معنوی انقلاب بوده است.

علاوه بر این، بیش از 23 نهاد غیردولتی در نامه‎ای به مقام‎های سازمان ملل، درخصوص سیاست ارعاب و موارد نقض حقوق بشر در بحرین ابراز نگرانی کرده‎اند.

0% ...

آخرین اخبار

برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی