اتهام ترامپ علیه هند در آستانه سفر به دهلی

چهارشنبه 30 بهمن 1398
11:27
اتهام ترامپ علیه هند در آستانه سفر به دهلی دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا یک هفته پیش از آغاز سفر به هند ضمن ابراز نارضایتی در خصوص روابط تجاری هند و آمریکا ادعا کرد که هند رفتار خوبی در مقابل آمریکا نداشته است.

العالم ـ آمریکا

شبکه خبری " ان دی تی وی" روز چهارشنبه اعلام کرد: رییس جمهوری آمریکا افزود: ما امضای قرارداد بزرگ تجاری با هند را به زمان دیگری موکول می کنیم. ممکن است این قرارداد قبل از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ماه نوامبر امضا نشود.

دونالد ترامپ در روز های دوشنبه و سه شنبه (۲۴ و ۲۵ فوریه) هفته آینده به هند سفر خواهد کرد.

ترامپ در خصوص توافق تجاری با هند گفت: ما بدون شک یک قرارداد تجاری بزرگ با هند خواهیم داشت. اما ممکن است این توافق پس از انتخابات آمریکا امضا شود.

پیش از این مقامات هندی اعلام کردند که مذاکرات تجاری میان دو کشور نتیجه ای نداشته است زیرا آمریکا درخواست های زیادی مطرح کرده است. هند اعلام کرده بود با واردات محصولات لبنی آمریکایی موافقت خواهد کرد اما اکنون آمریکا خواهان دسترسی سایر محصولات این کشور مانند مواد غذایی بازار هند است.

آمریکا به هند فشار وارد کرده است تا شرایط بهتری برای شرکت های بین المللی کارت های بانکی الکترونیکی ایجاد کند اما هند مذاکرات در این خصوص را به تعویق انداخته است زیرا آمریکا با درخواست دهلی نو برای آزمایش مواد خام خوراکی وارداتی از آمریکا مخالفت کرده است.

تداوم مذاکرات بی حاصل تجاری دو کشور، سبب شد تا رابرت لایتزیرنماینده ارشد تجاری آمریکا سفر خود به هند لغو کند. امضای این توافق برای ترامپ پیش از آغاز انتخابات سراسری آمریکا اهمیت دارد. وی می خواهد به متحدان خود ثابت کند که مواضع سخت تجاری وی شرایط را به نفع آمریکا تغییر داده است.

بر اساس داده های منتشر شده ارزش تجارت دوجانبه هند و آمریکا در نه ماه اول سال ۲۰۱۹ حدود ۱۱۰ میلیارد دلار بوده است. در این دوره ارزش صادرات آمریکا به هند با ۴ درصد افزایش نسبت به دوره مشابه سال قبل به ۴۵.۳ میلیارد دلار رسیده است در حالی که ارزش واردات آن از هند با ۵ درصد افزایش ۶۵.۶ میلیارد دلار برآورد شده است.

شورای همکاری راهبردی هند و آمریکا تخمین می زند که ارزش تجارت دوجانبه هند و آمریکا تا سال ۲۰۲۵ به ۲۳۸ میلیارد دلار برسد.

آمریکا بزرگ ترین شریک تجاری هند در زمینه کالا و خدمات است.

0% ...

آخرین اخبار

خشم شخصیت‌های لبنانی از بیانیه مداخله‌جویانه پنج سفارتخانه خارجی


معاریو: نتانیاهو یک دستاورد داشت، رژیم‌چنج البته در آمریکا


حکم اعدام محمدعارف شه‌بخش اجرا شد


افشای پیشنهاد ۱۲۵ میلیون دلاری برای کناره‌گیری نتانیاهو از سیاست


هشدار دفاع مدنی غزه نسبت به بروز فاجعه در پی بارش‌های شدید


دموکرات‌های کنگره در تدارک تحقیقات گسترده علیه دولت ترامپ


ویدئو گرافیک/موج آبی ۲۰۲۶؛ سیلی تاریخی به ترامپ و فروپاشی پایگاه‌های جمهوری‌خواهان


اعتراضات در فرانسه ادامه دارد؛ آماده باش دوباره ۷۰ هزار پلیس در سراسر کشور


عراقچی در ۴۸ ساعت با ۱۲ وزیر خارجه رایزنی کرد/ تأکید بر امنیت منطقه‌ای بدون مداخله خارجی+ فیلم


شکست ترامپ؛ امروز روز خوبی برای بشریت است +فیلم