اولین پرواز فرودگاه بین المللی حلب پس از 8 سال حملات تروریست ها برقرار شد

چهارشنبه 30 بهمن 1398
13:36
اولین پرواز فرودگاه بین المللی حلب پس از 8 سال حملات تروریست ها برقرار شد پرواز فرودگاه بین‌المللی شهر حلب واقع در شمال سوریه که در مدت بیش از هشت سال به دلیل حملات تروریست‌ها به این منطقه تعطیل شده بود روز چهارشنبه فرود اولین پرواز را تجربه کرد.

العالم ـ سوریه

خبرگزاری سوریه (سانا) روز چهارشنبه گزارش داد: اولین پرواز فرودگاه بین‌المللی حلب پس از گذشت بیش از هشت سال امروز از مبداء دمشق انجام شد.

" محمد المصری " مدیر فرودگاه بین‌المللی حلب اعلام کرد که اقدامات لازم برای آماده سازی همه بخش های این فرودگاه انجام شده است و با تلاش کارکنان و مهندسان، فرودگاه بین‌المللی حلب آماده استقبال از پروازها و مسافران است .

وی اظهار داشت: بازگشایی این فرودگاه پیروزی بزرگی برای مردم سوریه است که در پی تلاش ها و فداکارهای ارتش و کمیته های مردمی شبه نظامی برای شکست تروریست‌ها و برقراری امنیت شهر به دست آمده است.

«علی حمود» وزیر حمل و نقل سوریه روز دوشنبه هفته جاری به مردم کشورش وعده داد که اولین پرواز از دمشق به حلب روز چهارشنبه همین هفته انجام خواهد شد.

حمود تصریح کرد، در برنامه های فرودگاه بین‌المللی حلب پروازها از حلب به دمشق و قاهره نیز گنجانده شده است که زمان انجام آنها طی روزهای آینده مشخص می‌شود .

به گزارش ایرنا، فرودگاه بین‌المللی حلب در حالی بازگشایی می شود که در روزهای اخیر پیشروی ارتش سوریه در استان ادلب و مناطق غربی حلب برای آزادسازی آخرین مناطق تحت کنترل تروریست‌ها با سرعت هرچه بیشتر ادامه دارد.

پس از تسلط کامل ارتش سوریه بر جاده بین‌المللی حلب به دمشق از سمت ادلب و حماه و پاکسازی کامل آن، عملیات بازسازی این جاده بین‌المللی و راهبردی برای راه اندازی مجدد آن آغاز شده است.

ساکنان شهرهای مختلف سوریه به دنبال آزادی و پاکسازی شهرک‌ها و روستاهای غرب و شمال این کشور از وجود گروه‌های تروریستی در روزهای گذشته به خیابان‌ها آمدند و به شادی پرداختند.

0% ...

آخرین اخبار

آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد