وعده نتانیاهو برای برقراری پرواز مستقیم از فلسطین اشغالی به مکه مکرمه

چهارشنبه 30 بهمن 1398
22:24
وعده نتانیاهو برای برقراری پرواز مستقیم از فلسطین اشغالی به مکه مکرمه نخست وزیر رژیم صهیونیستی در دو پست فیسبوکی به زبان‌های عبری و عربی از تلاش برای برقراری پرواز مستقیم از تل آویو به مکه مکرمه خبر داد.

العالم-فلسطین اشغالی

نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس چهارشنبه با انتشار پست‌هایی به زبان‌های عبری و عربی در شبکه «فیسبوک» وعده برای برقراری پرواز مستقیم از فلسطین اشغالی به مکه مکرمه را داد.

روزنامه «جروزالم پست» نوشت که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل دو پست به زبان‌های عربی و عبری را با این مضمون منتشر کرد، اما لحظاتی بعد این پست‌ها حذف شدند.

او در این پست‌ها نوشته است: «در تلاش هستیم برای خدمت‌رسانی به زائران مسلمانی که قصد ادای حج دارند پروازهای مستقیم از تل‌آویو به مکه برقرار کنیم.»

برخی تحلیلگران بر این باورند وعده جدید نتانیاهو جهت جمع آوری آرا اعراب ساکن فلسطین اشغالی در انتخابات فرارو است.

رئیس لابی صهیونیستی «مجمع رؤسای سازمان‌ های بزرگ یهودی آمریکا»، در روزهای گذشته از جزئیات نخستین سفر رسمی یک هیأت از این لابی به ریاض خبر داد.

«آرتور استارک» رئیس لابی صهیونیستی «مجمع رؤسای سازمان‌ های بزرگ یهودی آمریکا»، از جزئیات سفر هفته گذشته 30 تن از مقامات ارشد این لابی به ریاض و دیدار با مقامات مسئول و بلندپایه سعودی خبر دادو گفت که دیدارهای مهمی با چهره‌های سرشناس سعودی از جمله، «محمد العیسی» مبلغ سعودی و دبیرکل انجمن جهان اسلام و یکی از نزدیکان «محمد بن سلمان» ولی‌عهد عربستان صورت گرفت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی


تعلیق پروازهای هواپیمایی قطر به ریاض و دمام عربستان


اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو