پروازهای بین ایران و چین فقط باری است/انجام پرواز با موافقت و نظارت وزارت بهداشت

پنج‌شنبه 1 اسفند 1398
17:54
پروازهای بین ایران و چین فقط باری است/انجام پرواز با موافقت و نظارت وزارت بهداشت سخنگوی سازمان هواپیمای کشوری با بیان اینکه پروازهای مسافری بین ایران و چین متوقف شده است،‌ گفت: اگر پروازی بین ایران و چین انجام می‌شود، کارگو (باری) و با موافقت و نظارت وزارت بهداشت است.

العالم - ایران / سیاسی

رضا جعفرزاده سخنگوی سازمان هواپیمای کشوری با تأکید بر اینکه پروازهای مسافری بین ایران و چین متوقف شده است،‌ اظهار داشت: اگر پروازی بین ایران و چین انجام می‌شود، پرواز هواپیماهای باری (کارگو) است که با موافقت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تحت کنترل و نظارت این وزارتخانه انجام می‌شود.

وی تأکید کرد: پروازهای مسافری رفت و برگشت بین ایران و چین همچنان متوقف است و پیش از این هم اعلام شده بود که این پروازها متوقف است و توقف پروازها کماکان ادامه دارد.

سخنگوی سازمان هواپیمای کشوری تأکید کرد: حال اگر پروازی به ضرورت بین دو کشور انجام شود، با نظارت وزارت بهداشت است و قطعاً همه مقررات پیشگیری و اقدامات لازم از طرف وزارت بهداشت صورت می‌گیرد.

جعفرزاده یادآور شد: برخلاف آنچه در فضای مجازی گفته می‌شود ما پرواز مسافری به / از کشور چین نداریم.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است