حزب الله: شهید سلیمانی ناجی منطقه بود

جمعه 2 اسفند 1398
02:18
حزب الله: شهید سلیمانی ناجی منطقه بود رئیس شورای اجرایی حزب الله لبنان شهید سردار سپهپد حاج قاسم سلیمانی را ناجی این منطقه خواند و گفت که خون شهید سلیمانی، آزادسازی قدس را نزدیک می کند.

العالم-لبنان

سید «هاشم صفی الدین» رئیس شورای اجرایی حزب الله لبنان شهید سردار سپهپد حاج قاسم سلیمانی را ناجی این منطقه دانست و اعلام کرد، «تا زمانی که ایمان فرماندهی بزرگ مانند حاج قاسم به آزادسازی قدس وجود داشته باشد، ما به قدس خواهیم رسید».

وی که با شبکه خبری «یو نیوز» گفت وگو می کرد، افزود: «با خون حاج قاسم، قدس آزاد خواهد شد و حضور آمریکا در منطقه بدون شک به پایان خواهد رسید».

رئیس شورای اجرایی حزب الله لبنان تصریح کرد: شهیدان عماد مغنیه و سردار سلیمانی راهبرد جهانی هژمونی و سیطره آمریکا بر منطقه را از بین بردند. حاج قاسم راهبردها را چشم اندازهایی تبدیل کرده که منجر به عقب نشینی اسرائیل شده است.

سید هاشم صفی الدین مقاومت در جنگ ۳۳ روزه را نتیجه تلاش‌های مستمر حاج قاسم (سلیمانی) و حاج عماد (مغنیه) دانست و گفت: آمدن حاج قاسم سلیمانی، توان مبارزاتی حزب الله را افزایش داد.

وی شهید سردار سپهپد حاج قاسم سلیمانی را به کوهی که می توان به آن تکیه داشت، تشبیه کرد و گفت: خون حاج قاسم آزادسازی قدس را نزدیک خواهد کرد.

رئیس شورای اجرایی حزب الله لبنان همچنین گفت که معامله قرن چهره پلید و واقعی سیاست های ایالات متحده امریکا در منطقه است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

⭕️ قسام شهادت یکی از اعضای شورای نظامی خود در کرانه باختری را تسلیت گفت


از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


بیانیه مشترک تهران، مسکو و پکن علیه قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام


لنزهای وارونه در چشمان سفیران آمریکا درلبنان و رژیم صهیونیستی


شنیده شدن صدای انفجار در چند نقطه در جنوب عربستان


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم