وزیر خارجه عمان: امکان گفت‌وگو بین ایران و آمریکا وجود دارد

جمعه 2 اسفند 1398
20:12
وزیر خارجه عمان: امکان گفت‌وگو بین ایران و آمریکا وجود دارد وزیر خارجه آمریکا در ادامه تور منطقه‌ای خودش امروز جمعه وارد پایتخت عمان شد و با پادشاه جدید این کشور گفت‌وگو کرد.

العالم - آسیا

«مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا در ادامه تور منطقه‌ای خود امروز جمعه وارد عمان شد و با پادشاه جدید این کشور دیدار کرد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس با گزارش این خبر از عمان به عنوان کشوری نام برد که روابط نزدیکی با ایران و آمریکا دارد و در گذشته به عنوان کانال مذاکرات پشت‌پرده میان دو طرف عمل کرده است.

پامپئو در عمان با «هیثم بن طارق آل‌ سعید»، پادشاه جدید عمان که اخیراً به عنوان جانشین «سلطان قابوس» انتخاب شد دیدار کرده است. پامپئو اکنون بلندپایه‌ترین مقامی است که بعد از درگذشت سلطان قابوس با هیثم بن طارق دیدار کرده است.

آسوشیتدپرس نوشته عمان همانند سایر کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس نگران است تشدید تنش‌ها در منطقه و کارزار فشار حداکثری آمریکا علیه ایران ممکن است باعث لطمه به توریسم و رشد اقتصادی در این کشورها شود.

«یوسف بن علوی عبدالله»، وزیر خارجه عمان بعد از ورود پامپئو به مسقط در روز جمعه به استقبال او رفت. وزیر خارجه عمان گفته که دولت او با آمریکا و ایران در تماس است و معتقد است که امکان گفت‌وگو میان طرفین وجود دارد.

سفر پامپئو به عمان فقط چند ساعت طول خواهد کشید و او به آمریکا بازخواهد گشت.

واشنگتن بعد از خروج از برجام در راستای سیاستی موسوم به «فشار حداکثری» به اقداماتی تحریک‌آمیز مانند قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً تروریستی، ترور سردار «قاسم سلیمانی»، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و تحریم مقام‌های بلندپایه ایران روی آورده است.

دولت آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ» هدف این سیاست را آوردن ایران به میز مذاکره و گفت‌وگو بر سر توافقی جامع‌تر نسبت به برجام دانسته است.

ترامپ در ماه‌های گذشته به دلیل ناکارآمد بودن این سیاست و دامن زدن به تنش‌ها با ایران در آمریکا مورد انتقاد قرار گرفته است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: نظارت بر نحوه مصرف و توزیع انرژی با جدیت دنبال شود


ونس: جنگ با ایران از عوامل اصلی شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات بود


خشم رای دهندگان آمریکایی از سیاست های خارجی ترامپ و افزایش قیمت ها


چک پنج هزار دلاری ترامپ برگشت خورد!


سردار طلایی‌نیک: ایستادگی ملت ایران الهام‌بخش ملت‌های آزاده است


رای تاریخی شورای شهر بیرمنگام به تحریم سرمایه‌گذاری در «اسرائیل»


تشدید اقدامات امنیتی عراق در مرز با سوریه، اردن و عربستان


کنایه سفارت ایران در انگلیس به ترامپ پس از شکست انتخاباتی: کتاب «تاریخ بی‌خردی» را بخوان


سیلی محکم مردم آمریکا به ترامپیسم+ فیلم


هرتزوگ نتایج انتخابات را رسماً دریافت کرد