ربیعی: اتاق اطلاع‌رسانی "کرونا" در وزارت بهداشت تشکیل می‌شود

جمعه 2 اسفند 1398
21:30
ربیعی: اتاق اطلاع‌رسانی سخنگوی دولت از اتاق اطلاع‌رسانی کرونا در وزارت بهداشت خبر داد و نوشت: برای اطلاع‌رسانی دقیق و شفاف، از فردا (شنبه) اتاق اطلاع‌رسانی کرونا با حضور خبرنگاران در روابط عمومی این وزارتخانه تشکیل می‌شود.

العالم - ایران / علمی

«علی ربیعی» شامگاه جمعه در رشته توییتی با تاکید بر اینکه «کرونا به همان اندازه که مسأله بهداشتی باشد، مساله‌ای اجتماعی- سیاسی است»، اظهار داشت: کرونا، ویروس کوری است که مرزهای طبیعی و اجتماعی را به رسمیت نمی‌شناسد؛ بین دولتی و مردمی، نظامی و غیرنظامی، اصلاح‌طلب و اصولگرا، بالاشهری و پایین‌شهری، زن ومرد، این قوم یا آن قوم و... تمایز قائل نمی‌شود.

سخنگوی دولت با بیان این که مقابله با این بیماری پروژه مشترک مردم و حاکمیت سیاسی است، خاطرنشان کرد: با مشارکت و اعتماد به نظام سلامت، در کنار اطلاع‌رسانی دلسوزانه و ایجاد شفافیت و عمل به توصیه‌های وزارت بهداشت می‌توانیم دروازه‌های شیوع ویروس را ببندیم و با مشارکت همگانی برای مقابله با ویروس کور متحد شویم.

ربیعی با اشاره به این که ‏«هیچ کس در امان نیست و تنها در سایه اعتماد، مراعات و مراقبت، می‌توان دیواری برای دفاع برابر این ویروس ایجاد کرد»،اضافه کرد: مشارکت ملی توأم با اعتماد به یکدیگر است که مقابله با این بیماری ممکن می‌شود. وقتی موفق خواهیم شد که همه فکر کنند «کرونا مساله همه ماست.»

تشکیل اتاق اطلاع‌رسانی کرونا در وزارت بهداشت

سخنگوی دولت از اتاق اطلاع رسانی کرونا در وزارت بهداشت خبر داد و نوشت: برای اطلاع رسانی دقیق و شفاف، از فردا (شنبه) اتاق اطلاع رسانی کرونا با حضور خبرنگاران در روابط عمومی این وزارتخانه تشکیل می‌شود.

وی با بیان این که «اطلاع‌رسانی غیرمسئولانه‌ای که از سوی برخی صورت می‌گیرد به مردم و اقدام مشترک همگی ما و حل مساله هیچ کمکی نمی‌کند»،تاکید کرد: ما به مشارکت ملی نیاز داریم و به یاد داشته باشیم که با ویروسی بی‌تفاوت نسبت به هر تفاوت اجتماعی و انسانی روبه‌رو هستیم.

ربیعی بیان کرد: از نزدیک شاهدم وزارت بهداشت با صداقت و شفافیت کامل در مواجهه با این ویروس عمل می‌کند. آن‌ها که بی‌اعتمادی‌ می‌پراکنند، رفتاری غیرسازنده وغیرخیرخواهانه انجام می‌دهند.

0% ...

آخرین اخبار

⭕️ قسام شهادت یکی از اعضای شورای نظامی خود در کرانه باختری را تسلیت گفت


از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


بیانیه مشترک تهران، مسکو و پکن علیه قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام


لنزهای وارونه در چشمان سفیران آمریکا درلبنان و رژیم صهیونیستی


شنیده شدن صدای انفجار در چند نقطه در جنوب عربستان


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم