دمشق: خشم آمریکا از بازگشایی فرودگاه حلب "گستاخی واقعی" است

شنبه 3 اسفند 1398
21:50
دمشق: خشم آمریکا از بازگشایی فرودگاه حلب وزارت خارجه سوریه در بیانیه‌ای، خشم و ناراحتی آمریکا از آغاز پروازها در فرودگاه بین‌المللی حلب را محکوم کرد و این خشم را "گستاخی واقعی" خواند.

العالم- سوریه

به گزارش العالم به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه( سانا)، یک مقام مسئول در وزارت خارجه سوریه اظهار داشت، ناراحتی آمریکا از بازگشت زندگی به حالت عادی و ازسرگیری پروازها به فرودگاه بین‎المللی حلب، نتیجه ناامیدی این کشور از شکست طرح و ابزارهای خود در برابر پیشروی ارتش سوریه و تامین امنیت کامل شهر حلب است.

وی تصریح کرد، این ناراحتی آمریکا نتیجه ناامیدی آن از شکست طرح خود برای گسترش تروریسم و هرج و مرج در سوریه است.

این مقام سوری در ادامه گفت: سوری‎ها به تعقیب بقایای تروریست‌ها و حامیان آنها تا آزادی آخرین وجب از خاک سوریه و بازگرداندن ثبات به کشور ادامه می‎دهند.

پیشتر "مورگان اورتاگوس" سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با انتشار توئیتی درباره ازسرگیری فعالیت فرودگاه بین‌المللی حلب نوشت، ازسرگیری فعالیت این فرودگاه اهانت و گستاخی است و این چیزی نیست که مردم سوریه رویای آن را در سر می پرورانند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک