کرملین: ترکیه به سوچی پایبند نیست؛ تروریست‌ها تسلیحات خطرناک دریافت کرده‌اند

يکشنبه 4 اسفند 1398
15:49
کرملین: ترکیه به سوچی پایبند نیست؛ تروریست‌ها تسلیحات خطرناک دریافت کرده‌اند
سخنگوی کاخ ریاست جمهوری روسیه تاکید کرد که تروریستهای مستقر در ادلب که مورد حمایت آنکارا هستند، به تسلیحات خیلی خطرناک مجهز شده‌اند.

العالم - اروپا

به دنبال تشدید تنش‌های لفظی میان ترکیه و روسیه درباره تحولات ادلب در سوریه، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین با انتقاد از ترکیه تاکید کرد که آنکارا به مفاد «توافق سوچی» درباره سوریه پایبند نبوده است.

وی در ادامه اعلام کرد که تروریستهای مستقر در ادلب تسلیحات خیلی خطرناک دریافت کرده‌اند.

با این حال پسکوف از برگزاری نشست درباره تحولات سوریه که قرار است با حضور آلمان، فرانسه و ترکیه برگزار شود استقبال کرد.

پسکوف به کشورهایی که تامین کننده تسلیحات تروریستها در سوریه هستند اشاره نکرده است اما دولت ترکیه از جمله کشورهایی است که از شبه نظامیان و تروریستهای مستقر در ادلب حمایت می‌کند.

«ولادیمیر پوتین» و «رجب طیب اردوغان» رؤسای جمهور ترکیه و روسیه سال گذشته میلادی به توافقی بر سر شمال سوریه دست یافتند که به توافق سوچی معروف شد.

این توافق ده‌بندی بر تعهد طرفین به تمامیت ارضی و حاکمیت سوریه، تضمین امنیت ملی ترکیه، اقدام مشترک درباره گروه‌های جدایی‌طلب و مقابله با تروریسم تأکید دارد.

از زمان آغاز عملیات نیروهای ارتش سوریه علیه تروریستها در ادلب و آزادسازی بخشهایی از این منطقه از کنترل شبه نظامیان، ترکیه در چند نوبت نظامیان ویژه خود را به همراه تسلیحات سنگین نظامی به خاک سوریه وارد کرده است، اقدامیکه برخلاف قوانین بین‌المللی و نقض تمامیت ارضی سوریه محسوب می‌شود که در توافق سوچی بر آن تاکید شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بقایی: پاسخ ایران به پیشنهادهای آمریکا از طریق میانجی‌گران ارائه می‌شود


هلاکت یک تروریست مهاجم در پی واکنش مقتدرانه پلیس در شهرستان گلشن


سپاه پاسداران: عملیات «طوفان الاقصی» آغاز شمارش معکوس برای پایان صهیونیسم است


جنبش «الأمة» لبنان: نبرد طوفان الأقصی تلاش‌ها برای حذف آرمان فلسطین را ناکام گذاشت


گزارش رسانه ژاپنی از جنایت جنگی آمریکا در میناب و لامرد


طوفان الاقصی معادلات منطقه را تغییر داد و وحدت جبهه‌های مقاومت را عملی کرد


دیوارنگاره فلسطین با حضور نماینده حماس در تهران رونمایی شد


معاون وزیر اطلاع‌رسانی یمن: یمن «اسرائیل» را با معادله‌ای استثنایی در حمایت از غزه غافلگیر کرد+فیلم


ناتوانی ترامپ در برابر ایران و آماده باش رژیم اسرائیل از بیم انفجار در کرانه باختری


دستاوردهای کلیدی «عملیات طوفان الاقصی» +فیلم