نشست کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی با حضور نتانیاهو

يکشنبه 4 اسفند 1398
22:46
نشست کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی با حضور نتانیاهو پس از حمله صبح امروز رژیم صهیونیستی به نوار غزه و پاسخ موشکی مقاومت به این تجاوز، کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی با حضور نخست وزیر این رژیم نشست امنیتی برگزار کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی امشب به ریاست «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نشست برگزار کرد.

به نوشته پایگاه خبری شبکه «اسکای‌نیوز»، این نشست با حضور وزیر جنگ و سران سازمان‌های امنیتی این رژیم در مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی و برای بررسی اوضاع نوار غزه برگزار شد.

این نشست در پی حملات موشکی مقاومت فلسطین به شهرک‌های اطراف نوار غزه برگزار می‌شود.

نیروی مقاومت فلسطین امروز دستکم 20 راکت به سوی شهرک‌های اطراف نوار غزه شلیک کرد.

این حمله راکتی به سوی شهرک‌های اطراف نوار غزه پس از آن صورت گرفت که نظامیان صهیونیست از صبح امروز یکشنبه تیراندازی و حمله توپخانه‌ای به سمت گروهی از جوانان در شرق شهرک «الفراحین» واقع در شرق خان یونس در جنوب نوار غزه را آغاز کرده‌اند که در این حملات نظامیان صهیونیست، یک فلسطینی به شهادت رسید.

در ویدئوی منتشر شده در رسانه‌ها، نظامیان صهیونیستی پیکر یک شهید را با بیل مکانیکی مورد اهانت قرار داده و با آویزان کردن او از بیل مکانیکی، او را منتقل کردند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

از خشم حریدی‌ها در خیابان‌های اراضی اشغالی تا افشای یک بازیگر اسرائیلی روی آنتن زنده و... + ویدئو


ترامپ از بیم شکست به میدان کارزارهای انتخاباتی بازگشت


کاریکاتور |جنایات بشری نتانیاهو زیر سایه صندوق رأی


تنگه هرمز تحت سیطره ایران؛ معادله عبور را تهران تعیین می‌کند


هشدار حماس درباره اقدامات سازمان‌یافته علیه فلسطینیان در الخلیل


بیمارستان‌های غزه با خطر تعطیلی مواجه‌اند؛ کمبود سوخت و نفت، جان بیماران را به خطر انداخته است


زبان فارسی؛ کلید ورود دانشجویان خارجی به دانشگاه‌های ایران


انتخابات اسرائیل؛ بحران سیاسی، تزلزل اقتصادی رژیم و آینده نامعلوم نتانیاهو


حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


پیشروی ارتش یمن در برخی مناطق استان لحج