واکنش پدافند هوایی سوریه به اهداف متخاصم در آسمان دمشق

دوشنبه 5 اسفند 1398
01:33
واکنش پدافند هوایی سوریه به اهداف متخاصم در آسمان دمشق پدافند هوایی ارتش سوریه بامداد دوشنبه باچند هدف متخاصم در آسمان دمشق مقابله کرد.

العالم - سوریه

خبرنگار العالم در سوریه، بامداد دوشنبه گزارش داد که پدافند هوایی ارتش سویه با اهداف متخاصم که از سوی منطقه جولان اشغالی به پرواز در آمده بودند، در آسمان دمشق مقابله کرده است.

برخی منابع محلی هم اعلام کردند که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی اهدافی را در اطراف فرودگاه دمشق هدف قرار دادند.

«آویخای ادرعی» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در پیامی در توئیتری نوشت که ارتش این رژیم سلسله حملاتی را به پایگاه‌های وابسته به جنبش جهاد اسلامی در سوریه و بخش‌های مختلف غزه انجام داده است.

وی افزود که جنگنده‌های این رژیم منطقه «عدلیه» در ریف دمشق را که پایگاه وابسته به جهاد اسلامی بوده هدف قرار داده است.

ارتش سوریه نیز اعلام کرد که اهداف متخاصم از فراز جولان اشغالی به سوی حومه دمشق شلیک شده‌ است.

سانا گزارش داد که موشک‌های شلیک شده در هدف قرار دادن اهداف خود ناکام ماندند.

این حمله پس از آن صورت می‌گیرد که گردان‌های القدس،‌ شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین طی بیانیه‌ای مسئولیت حمله راکتی به شهرک‌های اطراف نوار غزه را برعهده گرفت.

شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی شامگاه یکشنبه و در واکنش به جنایت صهیونیست‌ها دستکم ۲۰ راکت به سوی شهرک‌های صهیونیستی اطراف نوار غزه شلیک کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی صبح روز یکشنبه در حمله توپخانه‌ای و گلوله‌باران نوار غزه محمد الناعم را به شهادت رساند.

صهیونیست‌ها پس از به شهادت رساندن الناعم با بیل مکانیکی اقدام به بی حرمتی به پیکر این شهید فلسطینی کردند.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد