موسوی: ۲۰ هزار کیت تشخیص کرونا فردا از چین وارد ایران می شود

پنج‌شنبه 8 اسفند 1398
16:59
موسوی: ۲۰ هزار کیت تشخیص کرونا فردا از چین وارد ایران می شود سخنگوی وزارت خارجه گفت که : اولین محموله کمک داوطلبانه از سوی دولت و صلیب سرخ چین شامل حدود ۲۰ هزار کیت تشخیص کرونا و برخی لوازم دیگر فردا با یک پرواز ویژه هواپیمایی ماهان وارد کشور می شود.

العالم - ایران / سیاسی

سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه در تشریح اقدامات انجام شده از سوی وزارت امور خارجه در زمینه کمک به اقدامات بخش پرتلاش بهداشت و درمان کشورمان برای مبارزه با ویروس کرونا اظهار داشت: بلافاصله پس از تایید انتشار ویروس کرونا در کشور، وزارت امور خارجه نیز با تشکیل ستاد مبارزه با کرونا، در کنار وزارت بهداشت پیگیری ابعاد بین المللی موضوع از جمله تامین نیازهای پزشکی را در دستور کار قرار داده است.

موسوی افزود: در این ارتباط دریافت کمک های داوطلبانه از کشورهای دوست پیگیری شده که بتدریج در حال نهایی شدن است.

سخنگوی وزارت امور خارجه اضافه کرد: اولین محموله در این زمینه توسط دولت و صلیب سرخ چین تهیه شده که شامل حدود ۲۰ هزار کیت آزمایش کرونا و برخی لوازم دیگر است که بر اساس برنامه ریزی انجام شده فردا با یک پرواز ویژه هواپیمایی ماهان وارد کشور خواهد شد.

موسوی با قدردانی از کمک های سخاوتمندانه دولت و مردم چین افزود: جزئیات بیشتر در مورد کمک های چین و سایر کشورهای دوست را پس از نهایی شدن به آگاهی هم میهنان خواهیم رساند.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم