اعلام وضعیت اضطراری در واشنگتن به دلیل شیوع ویروس کرونا

يکشنبه 11 اسفند 1398
01:21
اعلام وضعیت اضطراری در واشنگتن به دلیل شیوع ویروس کرونا فرماندار ایالت واشنگتن در آمریکا به دلیل خطر شیوع ویروس جدید کرونا، وضعیت اضطراری اعلام کرد.

العالم - آمریکا

با افزایش شیوع ویروس «کووید19» در ایالات متحده، فرماندار ایالت واشنگتن در این منطقه وضعیت اضطراری اعلام کرد.

به نوشته وبگاه شبکه «اِی.بی.سی. نیوز» ایالت واشنگتن، اولین منطقه‌ای در آمریکا است که اولین مورد فوتی بر اثر ابتلا به نوع جدید کروناویروس را ثبت کرده است.

بر این اساس، مسئولان درمانی ایالت واشنگتن می‌گویند فرد فوت شده، در دهه ششم زندگی خود بود و سابقه بیماری نیز داشت.

این مسئولان می‌گویند ۲۷ نفر در مرکز رسیدگی به بیماران مبتلا به کرونا بستری شده‌اند و همگی تقریبا علائمی از بیماری مرتبط را نشان می‌دهد.

«جِی اینزلی»‌ فرماندار ایالت واشنگتن با اعلام وضعیت اضطراری در این منطقه، گفت: «ما تلاش می‌کنیم به روزی برسیم که هیچ کسی بر اثر [ابتلا به] این ویروس جان خود را از دست ندهد».

پیش از این گزارش شده بود که در حال حاضر دست‌کم ۶۰ مورد تأییدشده ابتلا به کرونا در آمریکا ثبت شده و صدها نفر هم به ظن ابتلا به این ویروس، در قرنطینه قرار گرفته‌اند.

هراس از شیوع کرونا در آمریکا، بازار بورس این کشور را به شدت تحت تأثیر قرار داده است. رشد قابل توجه شاخص‌‌های بورس آمریکا که در سه سال گذشته همواره به عنوان یکی از دستاوردهای ادعایی ترامپ مطرح بوده، ظرف تنها یک هفته، به کلی از میان رفته است.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم