محی‌الدین یاسین به‌عنوان نخست‌وزیر مالزی سوگند یاد کرد

يکشنبه 11 اسفند 1398
13:32
محی‌الدین یاسین به‌عنوان نخست‌وزیر مالزی سوگند یاد کرد گزینه انتخابی پادشاه مالزی برای تصدی پست نخست‌وزیری، در کاخ ملی این کشور سوگند یاد کرد و مسئول تشکیل دولت جدید شد.

العالم - آسیا

«محی‌الدین یاسین» وزیر کشور سابق مالزی به‌عنوان نخست‌وزیر جدید این کشور سوگند یاد کرد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، یاسین ۷۲ ساله که عضو حزب ملی‌گرای مالزی است، روز یکشنبه در مراسمی در کاخ ملی این کشور در مقابل پادشاه سوگند نخست‌وزیری یاد کرد.

دفتر نخست‌وزیری مالزی اعلام کرد یاسین از روز دوشنبه کار خود را آغاز خواهد کرد. اکنون او پس از ادای سوگند، باید بتواند رأی اعتماد پارلمان را نیز جلب کند.

انتخاب یاسین به عنوان نخست‌وزیر مالزی پس از آن اتفاق افتاد که «ماهاتیر محمد» نخست‌وزیر پیشین این کشور استعفای خود را از ریاست دولت ائتلافی با «انور ابراهیم» رقیب سنتی خود اعلام کرد تا بتواند دولتی یکپارچه تشکیل دهد.

پس از استعفای ماهاتیر، جو سیاسی مالزی رو به نا آرامی رفت و پادشاه این کشور که خواستار تعیین هرچه زودتر نخست‌وزیر بود، یاسین را برای این مقام برگزید.

پادشاه مالزی روز گذشته (شنبه)‌ در حالی این تصمیم را گرفت که ماهاتیر در همین روز اعلام کرده بود قادر است حمایت پارلمان را برای تشکیل دولت جدید کسب کند.

ماهاتیر در واکنش به تصمیم پادشاه مالزی گفت: «اتفاق عجیبی رخ داده است. بازنده‌ها قرار است دولت تشکیل دهند».

حزب «سازمان ملی مالایی‌های متحد» مالزی که پیش‌تر نیز به نخست‌وزیری «نجیب رزاق» قدرت را در دست داشت، به‌خاطر اتهاماتی از جمله فساد مالی و پولشویی زیر ذره‌بین قرار گرفته است.

اتهامات اختلاس در «۱MDB»، صندوق سرمایه‌گذاری دولتی که رزاق بنیان‌گذار آن بوده است، موجب بروز خشم گسترده مردم مالزی و شکست رزاق در انتخابات سال ۲۰۱۸ شد. رزاق مجموعاً ۶۲۶ میلیون دلار در حساب شخصی خود به صورت غیرقانونی دریافت کرده است که بخشی از آن از سوی یک شاهزاده سعودی تأمین شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود