تشکر ظریف از همبستگی برای مبارزه با کرونا علی‌رغم تروریسم اقتصادی آمریکا

دوشنبه 12 اسفند 1398
22:11
تشکر ظریف از همبستگی برای مبارزه با کرونا علی‌رغم تروریسم اقتصادی آمریکا وزیر امور خارجه ایران از همبستگی سازمان جهانی بهداشت و «کشورهای دوست» بابت همبستگی با ایران در برابر تروریسم اقتصادی آمریکا تشکر کرد.

العالم- ایران/ سیاسی

«محمد جواد ظریف»، وزیر امور خارجه ایران امروز دوشنبه از همبستگی سازمان جهانی بهداشت و «کشورهای دوست» با ایران جهت مبارزه با ویروس کرونا، علی‌رغم تروریسم اقتصادی آمریکا تشکر کرد.

وزیر خارجه ایران دقایقی پیش در توئیتر نوشت: «از سازمان جهانی بهداشت و کشورهای دوست به خاطر همبستگی در مبارزه با "کووید ۱۹" در بحبوحه تروریسم اقتصادی آمریکا که جان بیماران ایرانی را به خطر انداخته تشکر می‌کنم.»

وزیر خارجه ایران در بخش دیگری از این توئیت نوشته در ایران برای اقلام زیر «نیاز مبرم» وجود دارد: ماسک N95 صورت و ماسک‌های سه‌لایه، دستگاه تنفس مصنوعی، لباس جراحی، کیت تست کرونا، PPf و محافظ صورت/بدن.

سازمان بهداشت جهانی روز دوشنبه اولین محموله کمک‌های خود برای مقابله با شیوع ویروس کرونا را با هواپیمای نظامی از شهر «دبی» به ایران ارسال کرد.

به نوشته «خبرگزاری فرانسه» در این محموله حدود هشت تن داروهای و کیت‌های آزمایش کرونا از طریق یک فروند هواپیمای نظامی امارات به مقصد ایران ارسال شد. «رابرت بلنچارد» از مقامات سازمان بهداشت جهانی در «ابوظبی» در این باره گفت: «در پرواز امروز حدود هشت تُن دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز برای پیشگیری و مراقبت‌های پزشکی برای شهروندان ایران ارسال شد.»

در این اقلام ارسالی دستکش‌های بهداشتی، ماسک‌های جراحی و دستگاه تنفس مصنوعی وجود دارد. به گفته این مقام سازمان بهداشت جهانی، علاوه بر این کمک‌ها، ۶ تیم پزشکی متشکل از پزشکان، متخصصات علوم آزمایشگاه و اپیدمیولوژیست به ایران در شناسایی و کنترل ویروس کرونا کمک می‌کنند.

کرونا تاکنون موجب مرگ ده‌ها تن از مردم جهان از جمله شهروندان ایرانی شده است. این ویروس موجب مختل شدن بسیاری از مراسم فرهنگی و اجتماعی در سراسر جهان شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد