ارتش سوریه کنترل کامل «الصنمین» درعا را به دست گرفت

سه شنبه 13 اسفند 1398
15:54
ارتش سوریه کنترل کامل «الصنمین» درعا را به دست گرفت ارتش سوریه توانست با تسلیم تروریست‌ها شهر «الصنمین» در جنوب این کشور، آن را به طور کامل به کنترل خود در آورد.

العالم _ سوریه

منابع خبری سوریه امروز (سه‌شنبه) خبر دادند که ارتش این کشور توانستند پس از چند روز درگیری شدید، کنترل کامل شهر «الصنمین» در استان درعا را به دست گیرد.

به نوشته وبگاه روسیا الیوم، تروریست‌های مسلح وابسته به گروهک «ارتش آزاد» در حضور اهالی با حضور در مرکز «آشتی» واقع در مدرسه «الشرعیه» سلاح‌های خود را تحویل ارتش سوریه داده و خود را تسلیم کردند.

۲۶ تن از تروریست‌ها نیز طبق توافق راهی ادلب می‌شوند و استان درعا را ترک می‌کنند. اما هنوز برخی تروریست‌ها نیز حاضر به تسلیم نشده‌اند.

درگیری‌های شدید در این شهر که بخش‌هایی از آن هنوز در کنترل عناصر تروریستی باقی مانده بود؛ از روز یکشنبه شدت یافت و ارتش سوریه تروریست‌ها را در داخل شهر به محاصره در آورد.

استان درعا در ژوئن ۲۰۱۸ در پی توافق دولت سوریه با تروریست‌ها آزاد شد و برخی برخی مناطق کماکان در کنترل عناصر مسلح باقی ماند و کنترل مرز سوریه با اردن نیز به دست ارتش سوریه افتاد؛ اما در ماههای گذشته تروریست‌ها اقدام به نقض متعدد توافق سال ۲۰۱۸ کردند که ارتش سوریه نیز عملیات خود را در شهر الصنمین آغاز کرد.

0% ...

آخرین اخبار

صادرات بیش از ۶ هزار تن خرما از شهرستان جهرم به ۴ کشور خارجی


آغاز نشست حکمرانی جهانی ۲۰۲۶ در چین با حضور ایران


رکورد افزایش قیمت نفت در ۵ ماه گذشته و عبور از ۱۱۶ دلار


حزب الله: تلاش‌ها برای به تسلیم واداشتن ملت فلسطین ناکام خواهد ماند


عربستان از حمله موشکی به خمیس مشیط خبر داد


فرمانده کل ارتش: ایران یکی از چهار قدرت اصلی در تولید پهپاد است+فیلم


عالم لبنانی: لبنان تحت هیچ شرایطی صهیونیستی نخواهد شد


حمله مسلحانه به کلیسا در اردن؛ ۷ کشته در پی این حادثه + فیلم


فرانسه خیابان‌ها را امنیتی کرد؛ استقرار ده‌ها هزار نیروی ارتش برای مهار اعتراضات


شهادت ۱۲ شهروند یمنی در پی حمله هوایی سعودی به صنعاء