رزمایش مشترک اسرائیل و آمریکا یک روز بعد از شروع، لغو شد

پنج‌شنبه 15 اسفند 1398
10:19
رزمایش مشترک اسرائیل و آمریکا یک روز بعد از شروع، لغو شد رزمایش نظامی دوسالانه مشترک رژیم صهیونیستی و ایالات متحده به دلیل نگرانی از ویروس کرونا، فقط یک روز بعد از شروع، لغو شد.

العالم - فلسطین اشغالی

ارتش رژیم صهیونیستی بامداد امروز (پنجشنبه) رزمایش بزرگ نظامی مشترک با آمریکا موسوم به «جونیپر-کبرا» را لغو کرد.

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل»، این رزمایش به دلیل نگرانی از شیوع ویروس «کووید۱۹» در فلسطین اشغالی و همچنین حضور تعدادی از نظامیان آمریکایی که پیشتر در آلمان بودند، لغو شده است.

ارتش رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای در این باره گفت تعداد زیادی از نظامیان آمریکایی که در این رزمایش مشارکت دارند، از مرکز فرماندهی مستقر در آلمان به فلسطین اشغالی سفر کرده‌اند و این در حالی است که وزارت بهداشت این رژیم روز قبل در بخشنامه‌ای ۱۴ روز قرنطینه برای مسافران از آلمان را اجباری کرده بود.

این وزارتخانه همچنین تجمع بیش از ۱۰۰ نفر از مسافران خارجی را ممنوع اعلام کرده است.

رزمایش جونیپر-کبرا، دومین رزمایش مشترک رژیم صهیونیستی با آمریکا بود که طی یک هفته به دلیل نگرانی از شیوع ویروس کرونا لغو شده است. پیشتر نیز رزمایش نیروی زمینی صهیونیست‌ها با نیروهای آمریکایی مستقر در ایتالیا لفو شده بود.

این در حالی است که تل‌آویو روز سه‌شنبه از آغاز رزمایش دوسالانه مشترک با آمریکا در سراسر فلسطین اشغالی خبر داده بود.

در حال حاضر حداقل ۱۰ نفر در فلسطین اشغالی به ویروس جدید کرونا مبتلا شده‌اند و ۵۶۳۰ اسرائیلی نیز به دلیل احتمال ابتلا به این ویروس در قرنطینه هستند که از این میان ۳۳۴ تن از آنها نظامیان ارتش هستند .

فارس

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد