افزایش 155 نفری مبتلایان کرونا در آلمان/ ویروس به صربستان و واتیکان هم رسید

جمعه 16 اسفند 1398
13:36
افزایش 155 نفری مبتلایان کرونا در آلمان/ ویروس به صربستان و واتیکان هم رسید روند تصاعدی افزایش مبتلایان به ویروس جدید کرونا در آلمان ادامه داشته و از مرز پانصد نفر عبور کرد.

العالم- اروپا

مؤسسه تحقیقاتی «رابرت کخ» امروز (جمعه) از افزایش ۱۵۵ نفری مبتلایان به ویروس «کووید۱۹» در آلمان خبر داد.

به نوشته وبگاه روزنامه «برلینر مورگن‌پست»، مسئولان این مؤسسه طی کنفرانس خبری اعلام کردند با اضافه شدن این مبتلایان جدید، تعداد کل افراد درگیر با ویروس جدید کرونا در آلمان به ۵۵۵ نفر افزایش یافته است.

بر اساس گزارش مؤسسه رابرت‌کخ، تمام شانزده ایالت آلمان هم‌اکنون درگیر ویروس کرونا هستند.

این در حالی است که شیوع این ویروس در آلمان باعث شده که مردم با نگرانی برای خرید ماسک و مواد ضد عفونی‌کننده به داروخانه‌ها هجوم برده و ذخایر این تجهیزات بهداشتی را با کمبود مواجه کنند.

روزنامه آلمانی «دی‌ولت»، مسئولان داروخانه‌ها می‌گویند ماسک‌های تنفسی معمولی برای هفته‌هاست که موجود نیستند و ماسک‌های ویژه فیلتردار (FFP) نیز به مقدار بسیاری کمی به دست داروخانه‌ها رسیده است. همچنین تقاضا برای خرید مواد ضد عفونی‌کننده به شدت بالا رفته است.

مسئولان درمانی صربستان و واتیکان نیز امروز اولین مورد ابتلا به این ویروس را گزارش دادند.

بر اساس آمار زنده قرار گرفته روی سایت «ورلداُمتر» وابسته به سازمان بهداشت جهانی، ویروس جدید کرونا تا کنون ۹۴۱۷۵ نفر را در سراسر جهان مبتلا کرده و ۳۲۱۹ نفر را نیز به کام مرگ کشانده است.

ویروس‌های کرونا (یا کروناویروس‌ها) خانواده‌ای از ویروس‌ها هستند که بیماری‌های مربوط به دستگاه تنفسی از سرماخوردگی معمولی گرفته تا برونشیت و عفونت مجاری تنفسی را منجر می‌شود.

ویروس کووید۱۹، از طریق تنفس و تماس هم منتقل می‌شود و همین امر کنترل آن را دشوار کرده است. این ویروس، بیماری «سندرم زجر تنفسی حاد» یا ARDS را در فرد مبتلا ایجاد می‌کند، یک بیماری خطرناک و نارسایی دستگاه تنفسی است که با گسترش سریع التهاب و عفونت در ریه‌ها شروع می‌شود. در ادامه، به دلیل پر شدن کیسه‌های هوایی شُش‌ها از مایع میان‌بافتی، اکسیژن کافی به فرد نمی‌رسد و در صورت عدم رسیدگی به‌موقع بیمار با خطر مرگ مواجه خواهد بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تصاویر رسانه آمریکایی از خسارات شدید حملات دفاعی ایران به پایگاه نظامی آمریکا در کویت


سفیر ایران: وتوی روسیه و چین بر قطعنامه ضدایرانی در تاریخ ثبت شد


اعلام هشدار در مناطقی از عربستان سعودی


ممنوعیت ورود سه رسانه به کاخ سفید


۳۰۰ حمله هوایی عربستان به یمن در یک هفته


مستندسازی نفرت افکنی صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان توسط فعال فلسطینی


کیش و مات فرانسوی‌ها به دست دختران ایرانی در صفحه سمرقند


تپیدن دوباره ضربان زندگی در شهر المخا با وجود تداوم حملات سعودی‌ها


قالیباف: عصر شکار جنگنده‌های پیشرفته آغاز شد


سردار حسن‌زاده: تجمعات شبانه تا یأس کامل دشمن ادامه خواهد داشت