جمهوری آذربایجان با ایران برای مبارزه با کرونا همکاری می کند

شنبه 17 اسفند 1398
14:34
جمهوری آذربایجان با ایران برای مبارزه با کرونا همکاری می کند جمهوری آذربایجان در چارچوب همکاری با جمهوری اسلامی ایران برای مبارزه با ویروس کرونا کمک های بهداشتی به ارزش ۵ میلیون دلار اختصاص داد.

العالم ـ آسیا

واحد مطبوعاتی هیات دولت جمهوری آذربایجان روز شنبه گزارش داد: هیات دولت با هدف مبارزه با ویروس کرونا تصمیم گرفت، کمک مالی به مبلغ ۵ میلیون دلار در قالب کمک های بهداشتی به ایران اختصاص دهد.

در این گزارش آمده است: روابط دوستی و حسن همجواری میان جمهوری آذربایجان و جمهوری اسلامی ایران برقرار است و نهادهای رسمی مربوطه دو کشور برای مقابله با گسترش ویروس کرونا همکاری های تنگاتنگ دارند.

این گزارش می افزاید، جمهوری آذربایجان در قالب مبارزه با ویروس کرونا از مساعی مجامع بین المللی در این زمینه حمایت می کند و همکاری های ثمر بخش با سازمان جهانی بهداشت را ادامه می دهد.

به گزارش ایرنا، جمهوری آذربایجان به تازگی نیز مبلغ ۵ میلیون دلار کمک مالی جهت مبارزه با ویروس کرونا برای سازمان جهانی بهداشت اختصاص داد.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ کوبنده سناتور منتخب تگزاس به اتهام‌زنی ترامپ: بمباران کودکان ایرانی توهین به مسیح است


پیامدهای انتخابات آمریکا بر صحنه داخلی رژیم صهیونیستی+فیلم


مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو


جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری