عضو کمیته علمی کووید ۱۹:

تست بالینی داروهای ایرانی کرونا آغاز شد

دوشنبه 19 اسفند 1398
10:25
تست بالینی داروهای ایرانی کرونا آغاز شد عضو کمیته علمی کووید ۱۹ با بیان اینکه داروهای مرتبط با کرونا تاییدیه‌های کمیته اخلاق وزارت بهداشت را دریافت کرده اند، گفت: تست های بالینی آنها آغاز شده و دو هفته دیگر جواب آنها مشخص می شود.

العالم - ایران

از ابتدای ورود ویروس کرونا به کشور، ستاد توسعه زیست فناوری با همکاری سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت فراخوانی را منتشر کرد که اگر شرکت دانش بنیانی امکان تولید دارو یا کیت را دارند خود را معرفی کنند تا بتوان با حمایت این دو نهاد، نیاز کشور را در زمینه تشخیص سریع ویروس کرونا و درمان این بیماری برطرف کرد.

دکتر مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در همین رابطه آخرین وضعیت تولیدات شرکت‌های دانش بنیان را در زمینه دارو تشریح کرد و گفت: دو شرکت، تولید دو داروی گیاهی درمان کرونا را در پیش گرفته‌اند که برای درمان مبتلایان به کرونا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی افزود: همچنین دو شرکت دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگر فعالیت می‌کنند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار می‌گیرد تا حلق و بینی را عاری از هر گونه ویروس کند.

عضو کمیته علمی کووید ۱۹ خاطرنشان کرد: قرار شد این داروها منوط به تایید وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو به سمت تست‌های بالینی و تولید انبوه بروند.

قانعی خاطر نشان کرد: این داروها اکنون تاییدیه کمیته اخلاق وزارت بهداشت را دریافت کرده‌اند و شروع تست‌های بالینی از پنجشنبه پانزدهم اسفند آغاز شده است.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری با بیان اینکه این تست‌های بالینی تا دو هفته دیگر ادامه دارد، بیان کرد: اگر این تست‌ها جواب داد، شرکت‌ها به سمت تولید انبوه می‌روند.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

فریاد کپنهاگ برای آزادی اسرای فلسطینی؛ موج جدید همبستگی با غزه در قلب اسکاندیناوی + عکس


تاسیسات آرامکو و پایگاه هوایی «خمیس مشیط» را هدف قرار دادیم


یمن خطاب به سعودی‌ها: «تشدید تنش» خودکشی ریاض است


اینفوگرافیک| واشنگتن‌پست: ترام‍پ هزینه‌های واقعی جنگ را پنهان کرده است


تماس تلفنی وزیر امور خارجه با دبیرکل جدید سازمان همکاری اسلامی


سی‌ان‌ان: آمریکا پس از جنگ با ایران به فکر کاهش نیروها در خاورمیانه است


قرارداد قرن در صنعت نفت ونزوئلا؛ قبضه ۲۰ درصد ذخایر استراتژیک توسط آمریکا


مقابله نیروهای یمنی با مزدوران سعودی در استان الجوف


پاسخ موشکی یمن به پالایشگاه جیزان؛ سقوط ارزش سهام آرامکو


بحران اسکان در بازی‌های آسیایی ناگویا؛ پایان پر تنش جلسه هماهنگی کاروان‌های اعزامی