لغو پروازهای ایران ایر در فرانسه، ایرانیان را به دردسر انداخت/ تدابیری درحال انجام است

سه شنبه 20 اسفند 1398
09:30
لغو پروازهای ایران ایر در فرانسه، ایرانیان را به دردسر انداخت/ تدابیری درحال انجام است سفارت ایران در پاریس درباره هموطنان ایرانی که به خاطر لغو پروازهای ایران ایر و نزدیک شدن مدت انقضای روادیدشان با مشکل روبرو شده‌اند، اعلام کرد که درباره چگونگی بازگشت این افراد به کشور تدابیری در حال انجام است.

العالم- ایران/ سیاسی

سفارت جمهوری اسلامی ایران در پاریس در اطلاعیه‌ای با اشاره به تماس‌ برخی از هموطنان ایرانی که به فرانسه سفر کرده و در پی لغو پروازهای هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (ایر ایر) با مشکل روبرو شده و مدت روادید آنها نیز در روزهای آتی پایان می‌یابد، اعلام کرد که درباره چگونگی بازگشت این افراد، تدابیری توسط ایران ایر در حال انجام است.

این سفارتخانه با بیان اینکه در مورد مشکل روادید و مدت اعتبار آن نیز باید اقداماتی صورت پذیرد، در این باره تأکید کرده است که این سفارتخانه همراه و در کنار هموطنان ایرانی تا رفع مشکل به تلاش‌های خود ادامه خواهد داد و بی تردید با تلاش همکاران در ایران ایر به زودی این موضوع به فرجامی نیکو و مطلوب خواهد رسید.

هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران «هما» ۱۸ اسفند ماه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که با توجه به محدودیت‌هایی که به دلایل نامعلوم از طرف اروپا بر پروازهای «هما» اعمال شده، تمامی پروازهای هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به مقاصد اروپایی تا اطلاع ثانوی به حالت تعلیق درآمده است.

در این اطلاعیه آمده است که رایزنی جهت رفع تعلیق و برقراری مجدد پروازها به مقاصد اروپایی از طرف «هما» در حال انجام است.

0% ...

آخرین اخبار

عقب‌نشینی ناوهای آمریکایی از خط محاصره؛ ناوهای زنگ‌زده دیگر جرأت نزدیک شدن ندارند


تاسیسات حیاتی عربستان زیر آتش موشک‌های بالستیک یمن


پزشکیان عصر امروز به مسکو می‌رود/ سخنرانی در اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز


عراقچی: امنیت انرژی جهان در گرو همکاری ایران و روسیه است


بقائی: نشست تهران می‌تواند مقدمه‌ای برای شکل‌دهی به امنیت درون‌زای منطقه باشد


زخم‌هایی عمیق‌تر از بیماری؛ روایت رنج کودکان پروانه‌ای ایران زیر سایه تحریم‌های آمریکا + ویدئو


سفر مقام‌های ارشد عربستان، ترکیه و پاکستان به تهران/ایده ایران برای ایجاد امنیت درون‌زا


لولا داسیلوا برای چهارمین بار رئیس جمهور برزیل شد


ایرلاین‌های خارجی آسمان سعودی را دور زدند


آیزنکوت: اجازه نمی‌دهیم نتانیاهو، ارتش را ابزار بقای سیاسی خود کند