رایزنی های منطقه ای لاریجانی برای مقابله با کرونا

سه شنبه 20 اسفند 1398
09:38
رایزنی های منطقه ای لاریجانی برای مقابله با کرونا رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت و گوهای تلفنی جداگانه با روسای مجالس کویت و عمان پیرامون مسائل منطقه ای بحث و تبادل نظر کرد.

العالم- ایران/ سیاسی

علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت و گوهای تلفنی جداگانه با مرزوق الغانم، رئیس مجلس کویت و خالد المعولی رئیس مجلس عمان پیرامون مسائل منطقه ای بحث و تبادل نظر کرد.

لاریجانی در ابتدا با تشریح اقدامات انجام گرفته از سوی جمهوری اسلامی ایران در خصوص مبارزه با انتشار ویروس کرونا افزود: همکاری های بیشتر میان دو کشور و تبادل تجارب در این بخش می تواند از گسترش این ویروس جلوگیری نماید.

لاریجانی در بخش دیگری، با اشاره به تحولات و بحران های موجود در منطقه، بر ضرورت تداوم گفت وگو و رایزنی های سیاسی میان کشورهای اسلامی تأکید کرد.

مرزوق الغانم رئیس مجلس کویت در ادامه با اعلام آمادگی کشورش برای مبارزه با ویروس کرونا گفت: تأمین تجهیزات و همکاری گسترده میان کشورهای همسایه به تسریع در ریشه کنی این ویروس کمک می نماید.

خالد المعولی رئیس مجلس عمان بر تداوم رایزنی مستمر میان دو کشور در خصوص تحولات منطقه ای، برقراری امنیت و ثبات پایدار در منطقه و بر ضرورت همکاری های فیمابین در خصوص مبارزه با ویروس کرونا تأکید کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سردار بلالی: در صورت تجاوز جدید، هر کشوری که به آمریکا کمک کند، هدف مشروع ایران خواهد بود/ آمریکا در هیچ نقطه‌ای در منطقه در امان نیست


پزشکیان: نظارت بر نحوه مصرف و توزیع انرژی با جدیت دنبال شود


ونس: جنگ با ایران از عوامل اصلی شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات بود


خشم رای دهندگان آمریکایی از سیاست های خارجی ترامپ و افزایش قیمت ها


چک پنج هزار دلاری ترامپ برگشت خورد!


سردار طلایی‌نیک: ایستادگی ملت ایران الهام‌بخش ملت‌های آزاده است


رای تاریخی شورای شهر بیرمنگام به تحریم سرمایه‌گذاری در «اسرائیل»


تشدید اقدامات امنیتی عراق در مرز با سوریه، اردن و عربستان


کنایه سفارت ایران در انگلیس به ترامپ پس از شکست انتخاباتی: کتاب «تاریخ بی‌خردی» را بخوان


سیلی محکم مردم آمریکا به ترامپیسم+ فیلم