'ارتش ملی لیبی' سفر حفتر به سوریه را تکذیب کرد

سه شنبه 20 اسفند 1398
14:03
'ارتش ملی لیبی' سفر حفتر به سوریه را تکذیب کرد یک منبع نظامی عالی‌رتبه در فرماندهی کل نیروهای موسوم به «ارتش ملی لیبی» سفر محرمانه ژنرال خلیفه حفتر فرمانده این ارتش به سوریه را تکذیب کرد.

العالم - لیبی

یک منبع نظامی عالی‌رتبه در فرماندهی کل نیروهای موسوم به «ارتش ملی لیبی» گفت که اخبار مربوط به سفر خلیفه حفتر به دمشق صحت ندارد.

این منبع که به نام آن اشاره‌ای نشده است، در مصاحبه با خبرگزاری اسپوتنیک تأکید کرد:«فرمانده ارتش لیبی تا کنون به سوریه سفر نکرده است».

روزنامه سعودی «الشرق الأوسط» در خبری مدعی شده بود که خلیفه حفتر به صورت محرمانه به سوریه سفر کرده است تا زمینه را برای ازسرگیری روابط دیپلماتیک بین بین دولت شرق لیبی و دولت سوریه فراهم کند.

سوریه هفته پیش میزبان یک هیأت از دولت شرق لیبی که حفتر نیز وابسته به آن است، بود که این هیأت با «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه نیز دیدار کرد و علاوه بر آن سفارت لیبی در دمشق در حضور این هیأت بازگشایی شد.

لیبی از زمان سرنگونی «معمر قذافی» دیکتاتور سابق این کشور در سال ۲۰۱۱ به دو دولت موازی در شرق و غرب تقسیم شده؛ یکی دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» در طرابلس (غرب کشور) که در سطح جهان به رسمیت شناخته شده است و دیگری دولت طُبرُق در شرق لیبی که خلیفه حفتر نیز از حمایت آن‌ها برخوردار است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود