وزیر یمنی: ائتلاف سعودی آب‌های سواحل عدن را آلوده مواد شیمیایی کرده است

سه شنبه 20 اسفند 1398
17:22
وزیر یمنی: ائتلاف سعودی آب‌های سواحل عدن را آلوده مواد شیمیایی کرده است در پی مرگ ماهی‌ها در سواحل عدن، وزیر شیلات دولت نجات ملی یمن از آلودگی شیمیایی و بیولوژیک در این آب‌ها سخن گفت و انگشت اتهام را به سمت ائتلاف سعودی دراز کرد.

العالم - یمن

«محمد الزبیری» وزیر شیلات دولت نجات ملی یمن امروز (سه شنبه) اعلام کرد، آنچه در سواحل یمن رخ می‌دهد نشان دهنده وجود مواد شیمیایی و بیولوژیک در آب است و ائتلاف سعودی در این امر دخیل است.

بر اساس گزارش شبکه «المسیره»، «محمد عباس الفقیه» مدیرکل نظارت در شیلات یمن نیز اعلام کرد: مرگ انواع ماهی‌ها در سواحل عدن نشان دهنده آلودگی شیمیایی است.

کاربران شبکه‌های اجتماعی اواخر هفته گذشته تصاویری از تلف شدن ماهی‌ها در سواحل عدن در جنوب یمن منتشر و خواستار مشخص شدن دلیل این وضعیت شده بودند.

«عدن» در جنوب یمن، پایتخت موقت دولت مستعفی این کشور نامیده می‌شود؛ دولتی که در «ریاض» مستقر و با متحدان امارات در عدن درگیر است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

جاسوس افزار زیر آبی آمریکا چه در چنته دارد؟+ فیلم


رژیم صهیونیستی مسیرهای مواصلاتی کرانه باختری را مسدود کرد


عراقچی: ایران آماده بازگشایی تنگه هرمز در صورت اقدام های مشخص از سوی آمریکاست


شیخ نعیم قاسم بر حمایت از فلسطین و آزادی لبنان از اشغالگری تاکید کرد


چراغی که هرگز خاموش نمی شود: ضاحیه بیروت میعادگاه دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله


واکنش وزارت خارجه فلسطین به توسعه‌طلبی صهیونیست‌ها


نیروهای یمن پهپاد مسلح مدل «کاریال» عربستان را ساقط کردند


هشدار حماس به رژیم صهیونیستی: تلاش برای تغییر هویت مسجدالاقصی به بن‌بست می‌رسد


سرلشکرصفوی: ترسیم هندسه امنیتی غرب آسیا توسط ایران رقم خواهد خورد/ آمریکایی‌ها رفتنی هستند و نمی‌توانند در منطقه بمانند


پزشکیان: ترامپ خواب نابودی این مرز کهن را خواهد دید