سه هواپیمای شناسایی رژیم صهیونیستی حریم لبنان را نقض کردند

چهارشنبه 21 اسفند 1398
13:58
سه هواپیمای شناسایی رژیم صهیونیستی حریم لبنان را نقض کردند
ارتش لبنان در بیانیه اعلام کرد که سه هواپیمای شناسایی وابسته به رژیم صهیونیستی حریم هوایی این کشور را سه بار نقض کرده است.

العالم _ لبنان

ارتش لبنان امروز (چهارشنبه)، در بیانیه‌ای اعلام کرد که سه هواپیمای شناسایی وابسته به رژیم صهیونیستی در فواصل زمانی صبح، بعد از ظهر و شب سه بار حریم هوایی لبنان را روز سه‌شنبه نقض کرده است.

در این بیانیه‌ آمده است که هواپیمای شناسایی نخست ساعت ۶:۴۵ دقیقه به وقت لبنان از منطقه «رمیش» (جنوب لبنان) وارد حریم هوایی لبنان شده است و پس از گذر مناطق جنوبی لبنان، بیروت و حومه آن ساعت ۱۳:۱۵ دقیقه به وقت محلی این کشور از روستای «علما الشعب» (جنوب) حریم هوایی این کشور را ترک کرده است.

ارتش لبنان در ادامه اعلام کرد که هواپیمایی مشابه وابسته به رژیم صهیونیستی ساعت ۱۴:۴۵ از سمت دریا (غرب منطقه الناقوره) وارد حریم هوایی لبنان شده است و در ساعت ۱۵:۵۵ دقیقه از حریم هوایی این کشور خارج شده است.

طبق بیانیه‌ ارتش لبنان، هواپیمای شناسایی سوم ساعت ۲۱:۳۰ از سمت منطقه «کفرکلا» (جنوب) وارد حریم هوایی لبنان شده است و سپس ساعت ۲۳:۳۰ حریم هوایی این کشور را از سمت منطقه «مرجعیون» ترک کرده است.

این اولین باری نیست که هواپیماهای وابسته به رژیم صهیونیستی حریم هوایی لبنان را نقض می‌کنند؛ پیشتر چندین بار هواپیماها و قایق‌های وابسته به این رژیم حریم هوایی لبنان را نقض کرده‌‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است