موسوی: آمریکایی‌ها اجازه ورود منابع مالی ایران به کانال سوئیس را نمی دهند

چهارشنبه 21 اسفند 1398
17:51
موسوی: آمریکایی‌ها اجازه ورود منابع مالی ایران به کانال سوئیس را نمی دهند سخنگوی وزارت خارجه با بیان اینکه آمریکایی‌ها تا الان اجازه نداده‌اند منابع مالی ما در دیگر کشورها وارد کانال سوئیس شود، گفت: سه هفته است با یکی از کشورها در این زمینه در حال گفتگو هستیم.

العالم - ایران / سیاسی

سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (چهارشنبه) در اظهاراتی ادعاهای مقامات آمریکایی را جز یک فریب بیش ندانست و اظهار داشت: با دلیل و فکت عرض می‌کنم. یک کانال مالی باز کردند که اقداماتی انجام می‌شود، ولی محدود است. حتی اجازه نمی‌دهند منابعی که از جاهای مختلف داریم به کانالی که با سر و صدا باز کردند، وارد کنیم.

وی افزود: سه هفته است با یکی از این کشورها که منابع مالی در آنجاست، در حال صحبت و گفتگو هستیم، ولی آنها تأکید دارند که آمریکایی‌ها مانع این کار هستند و اجازه نمی‌دهند منابع خود ما که در آن کشور است وارد این کانال شود و در این شرایط استفاده و اقلام مورد نیاز خود را بخریم.

موسوی تصریح کرد: تا آمریکایی‌ها اقدام عملی نکنند و موانع برطرف نشود، این را جز یک حرف گزاف و فریب چیز دیگری نمی‌دانیم.

سخنگوی وزارت خارجه درباره اقدام عملی آمریکا در این زمینه گفت: آنها اعلام کنند تمام راه‌ها برای ارسال اقلام دارویی، تجهیزات پزشکی و ملزومات مورد نیاز باز است و اعلام کنند کجا و چگونه.

وی یادآور شد: متاسفانه فقط شعار دادند، علی‌رغم اینکه ادعا می‌کنند اقلام دارویی جزو تحریم نیست، ولی عملا راه را بسته‌اند و کانال سوئیس را هم که باز کردند، منابع آن کانال محدود است و درخواست کردیم منابع دیگری در کشورهای مختلف داریم و اجازه دهند منابع ما وارد آن کانال شود، ولی تا الان اجازه ندادند منابعی که متعلق به ماست و با پول ملت ماست، وارد کانال شود که از آن برای اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی استفاده کنیم.

موسوی افزود: سه هفته است که با یک کشور صحبت می‌کنیم که منابع را منتقل کنیم، ولی اجازه نمی‌دهند و اینجاست که عملا راه را بسته‌اند و تجهیزات پزشکی را تحریم کرده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری


السید: مالیات آمریکاییها نباید صرف خرید بمب و تانک برای اسرائیل شود


ایران: هیچ مذاکره‌ای قبل از برآورده شدن هفت خواسته تهران صورت نمی‌گیرد+فیلم


پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود


سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند


تاریخ‌سازی بانوان اسکواش با کسب نخستین برنز آسیا