6 غیرنظامی در حمله هوایی آمریکا در سومالی کشته شدند

چهارشنبه 21 اسفند 1398
22:29
6 غیرنظامی در حمله هوایی آمریکا در سومالی کشته شدند
حمله پهپادی اشتباه آمریکا به یک خودرو در سومالی، به مرگ 6 تن از جمله یک پسر 13 ساله منجر شد.

العالم - آفریقا

حمله اخیر هوایی آمریکا در سومالی به کشته شدن 6 غیرنظامی منجر شده است.

به نوشته خبرگزاری «رویترز» آمریکا مدعی است که این حمله را نزدیک شهر «جاناله» علیه شبه نظامیان وابسته به داعش انجام داده، اما یک مقام حقوقی سومالی این ادعای آمریکا را تکذیب کرد. به گفته «ماحاد ظهور» حقوقدان سومالیایی، در حمله پهپادی روز سه شنبه آمریکا به یک مینی بوس، 6 غیرنظامی کشته شدند که در بین آن ها یک پسر 13 ساله مشاهده می شد.

این در حالی است که مقر فرماندهی آمریکا در آفریقا مدعی شده در حمله هوایی خود پنج شبه نظامی کشته شدند. در بیانیه مقر فرماندهی آمریکا در آفریقا آمده که در این حمله هوایی هیچکس مجروح نشده است.

آمریکا مدعی است که با حمایت دولت سومالی، علیه گروه الشباب در سومالی در حال نبرد است .

به گزارش رویترز، یکی دیگر از اعضای خانواده یکی از جانباختگان غیر نظامی کشته شده در سومالی گفت که برادرش که راننده این خودرو بوده، بین کشته شدگان قرار دارد.

چندی قبل نیز حمله هوایی آمریکا به یک مزرعه در یکی از نقاط سومالی به کشته شدن یک کارمند بخش مخابرات این کشور منجر شد.

«محمود حاجی صیراد» 55 ساله مدیر یکی از شرکت وابسته مرتبط به بزرگترین شرکت مخابراتی سومالی در روزهای گذشته به دلیل حمله پهپادهای آمریکا و شلیک دو موشک به مزرعه‌اش در شهرستان «جیلیب» جان خود را از دست داد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز