افزایش مبتلایان به کرونا در فلسطین اشغالی به 100 نفر

پنج‌شنبه 22 اسفند 1398
12:13
افزایش مبتلایان به کرونا در فلسطین اشغالی به 100 نفر
وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی از افزایش تعداد مبتلایان به ویروس جدید کرونا در فلسطین اشغالی به 100 نفر خبر داد.

العالم - کرونا در جهان

در حالی که مسئولان رژیم صهیونیستی پیشتر از خطرناک نبودن ویروس «کووید۱۹» می‌گفتند و احتمال شیوع آن در فلسطین اشغالی را دست‌کم می‌گرفتند اما اکنون تعداد مبتلایان این ویروس در فلسطین اشغالی در حال افزایش است.

به نوشته روزنامه «جروزالم‌پست»، وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی امروز (پنجشنبه) اعلام کرد با اضافه شدن سه مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا، تعداد کل افراد بیمار به ۱۰۰ نفر رسیده است.

بر این اساس، دو نفر از مبتلایان به کرونا در فلسطین اشغالی، کودکان ۱۰ و ۱۱ ساله هستند.

«ایتامار گروتو» معاون وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی چند روز پیش هشدار داده بود احتمال دارد که تعداد مبتلایان به این ویروس در فلسطین اشغالی به ده‌ها هزار نفر برسد.

پیشتر، «اسرائیل کاتص» وزیر خارجه این رژیم نیز هشدار داد، ویروس کرونا در آستانه شیوع گسترده در سرزمین‌های اشغالی قرار دارد و این رژیم قادر به کنترل آن نخواهد بود .

بر اساس آمار زنده قرار گرفته روی سایت «ورلداُمتر»، ویروس جدید کرونا که سازمان بهداشت جهانی آن را در سطح «همه‌گیری» جهانی یا پاندمی قرار داد، تا کنون ۱۲۶۴۲۷ نفر را در سراسر جهان آلوده کرده و ۴۶۳۶ نفر را نیز به کام مرگ کشانده است.

ویروس‌های کرونا (یا کروناویروس‌ها) خانواده‌ای از ویروس‌ها هستند که منشأ بیماری‌های مربوط به دستگاه تنفسی از سرماخوردگی معمولی گرفته تا برونشیت و عفونت مجاری تنفسی هستند.

ویروس کووید۱۹، از طریق تنفس و تماس منتقل می‌شود و همین امر کنترل آن را دشوار کرده است. این ویروس، بیماری «سندرم زجر تنفسی حاد» یا ARDS را در فرد مبتلا ایجاد می‌کند؛ یک بیماری خطرناک و نارسایی دستگاه تنفسی است که با گسترش سریع التهاب و عفونت در ریه‌ها شروع می‌شود. در ادامه، به دلیل پر شدن کیسه‌های هوایی شُش‌ها از مایع میان‌بافتی، اکسیژن کافی به فرد نمی‌رسد و در صورت عدم رسیدگی به‌موقع بیمار با خطر مرگ مواجه خواهد بود.

قارس

0% ...

آخرین اخبار

از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


بیانیه مشترک تهران، مسکو و پکن علیه قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام


لنزهای وارونه در چشمان سفیران آمریکا درلبنان و رژیم صهیونیستی


شنیده شدن صدای انفجار در چند نقطه در جنوب عربستان


نماینده ایران در ژنو: حق زندگی نباید ابزار چانه‌زنی قدرت‌ها باشد


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم