ضرب و جرح زن فلسطینی توسط صهیونیست ها

پنج‌شنبه 22 اسفند 1398
18:19
ضرب و جرح زن فلسطینی توسط صهیونیست ها ارتش صهیونیستی ضمن بازداشت یک زن فلسطینی و پسرش و دو جوان دیگر در شهر قدس، آنان را به شدت مورد ضرب و جرح قرار داد.

العالم – فلسطین

پلیس صهیونیستی همچنین مادر یزن عبید، اسیر فلسطینی را در قدس بازداشت کرد و قصد داشت دختر وی را نیز بازداشت کند که جوانان فلسطینی مانع شدند.

دادگاه صهیونیستی در قدس مدت بازداشت عماد و مالک ابو سنینه، رشید الرشق، صلاح الرازم و نورس ابو غزاله، جوانان فلسطینی که روز گذشته به اتهام فعالیتهای مقاومت بازداشت شده بودند را تا یکشنبه آینده تمدید کرد.

ارتش صهیونیستی با حمله به خانه محمد صندوقه از جوانان مقاومت در قدس، این خانه را مورد بازرسی قرار داد.

در وادی الحصین در شرق الخلیل نیز یک زن سی ساله و یک فلجوان سطینی به نام مهند خلوی الجعبری در حمله شهرک نشینان صهیونیست دچار شکستگی استخوان شدند.

0% ...

آخرین اخبار

انتخابات اسرائیل؛ رقابت بر سر قدرت و تداوم سیاست‌های جنگ‌طلبانه این رژیم اشغالگر


سرلشکر رضایی: امنیت در غرب آسیا باید درون‌زا باشد


اعتماد به جوانان میراثی ارزشمند در مسیر انقلاب است


از شارون تا نتانیاهو؛ تغییر سرکردگان در "اسرائیل" و تداوم رنج بی پایان مردم غزه


رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: هیچ شناور متخلفی امنیت ندارد


افشای اسناد محرمانه پزشکی ارتش اسرائیل توسط حنظله +‌عکس


رتبه‌های درخشان ورزشکاران کشورمان از اراده آنان حکایت دارد


تداوم محاصره «الخلیل» برای چهارمین روز، ۲۶۵۰ فلسطینی از خانه خود آواره شدند


بیانیه مطبوعاتی نشست چهارجانبه امنیت و ثبات منطقه‌ای


تاکید بر کاهش تنش‌ها و برقراری ثبات و امنیت پایدار در منطقه