سناتور گراهام قرنطینه شد 

جمعه 23 اسفند 1398
07:59
سناتور گراهام قرنطینه شد  دو سناتور متحددونالد ترامپ از جمله لیندسی گراهام پس از همراهی کردن ترامپ در فلوریدا و دیدار با رییس جمهوری برزیل به علت احتمال مبتلا شدن به ویروس کرونا در قرنطینه خانگی قرار گرفت.  

العالم- آمریکا

به گزارش مجله تایم، در کنار گراهام، سناتور ریک اسکات دیگر نماینده حزب جمهوریخواه است که به دلیل همراهی کردن دونالد ترامپ و دیدار با مقامات برزیلی در ایالت فلوریدا به علت احتمال مبتلا شدن به ویروس کرونا در قرنطینه خانگی قرار گرفته است.

دفتر سناتور گراهام در بیانیه‌ای اعلام کرد که نماینده ایالت کارولینای جنوبی در سنای ایالات متحده تصمیم به قرنطینه کردن خود در خانه و کار کردن از راه دور گرفته است زیرا وی به تازگی با برخی مقامات دولت برزیل که اخیرا آزمایش یکی از آن‌ها مثبت اعلام شده است در ایالت فلوریدا دیدار داشته است.

براساس این بیانیه سناتور گراهام پس از قرارگرفتن در قرنطینه خانگی آزمایش تشخیص ویروس کرونا داده و منتظر نتیجه آن است.

به دنبال تایید ابتلای وزیر ارتباطات برزیل به کرونا و دیدار وی با رییس جمهوری آمریکا در فلوریدا، کاخ سفید شامگاه پنجشنبه اعلام کرد که دونالد ترامپ برنامه‌ای برای دادن آزمایش کرونا و قرنطینه ندارد.

استفانی گریشام دبیر مطبوعاتی کاخ سفید گفت: قرار گرفتن (ترامپ) در معرض این ویروس بررسی می‌شود و نتایح آن اعلام خواهد شد.

گریشام افزود: ترامپ و مایک پنس معاون رییس جمهوری آمریکا تقریباً هیچ تماسی با فرد مبتلا به ویروس کرونا نداشته‌اند و در حال حاضر نیازی به دادن آزمایش ندارند.

کاخ سفید در حالی این موضوع را بیان می‌کند که "ادواردو بولسونارو" پسر رییس جمهوری برزیل در صفحه توییتری خود نوشت: ژائیر بولسونارو (رییس جمهوری) آزمایش ویروس کرونا داده و منتظر نتیجه است، اگرچه علائمی از ویروس ندارد.

بولسونارو به همراه «فابیو واجناگارتن» وزیر ارتباطات برزیل آخر هفته در ایالت فلوریدا با ترامپ دیدار کردند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود