کشف 32 هزار لیتر الکل صنعتی در اهواز توسط وزارت اطلاعات

جمعه 23 اسفند 1398
22:13
کشف 32 هزار لیتر الکل صنعتی در اهواز توسط وزارت اطلاعات وزارت اطلاعات اعلام کرد که 32 هزار لیتر الکل صنعتی با تلاش سربازان گمنام امام (عج) در اهواز کشف شد. در این پرونده باند ۵ نفره‌ای بازداشت شدند.

العالم- ایران/ سیاسی

وزارت اطلاعات اعلام کرد که ۳۲ هزار لیتر الکل صنعتی با تلاش سربازان گمنام امام (عج) در اهواز کشف شد. در این پرونده باند ۵ نفره‌ای بازداشت شدند.

همچنین محموله‌ای حاوی ۶۳۰ هزار ماسک بهداشتی که قرار بود به یکی از کشور‌های همسایه قاچاق شود با اقدام سربازان گمنام امام زمان (عج) در مرز کشف شد.

سربازان گمنام امام زمان (عج) همچنین در چارچوب دستور کار برخورد جدی با قاچاقچیانی که در چرخه تهیه و توزیع اقلام بهداشتی و دارویی فعالیت دارند تا کنون ۷ نفر را در قالب دو باند قاچاق دارو به خارج از کشور بازداشت و ۵ محموله آماده قاچاق از کشور را ضبط کردند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود