نتانیاهو برای «ماسک» از هند تقاضای کمک کرد

شنبه 24 اسفند 1398
17:37
نتانیاهو برای «ماسک» از هند تقاضای کمک کرد
در حالی که نخست وزیر رژیم صهیونیستی همزمان با شیوع کرونا، با خودستایی بارها مدعی وفور اقلام پزشکی در فلسطین اشغالی شد، اینک برای تامین ماسک و مواد اولیه دارو از هند تقاضای کمک کرده است.

العالم - فلسطین اشغالی

در حالی که نخست وزیر رژیم صهیونیستی بارها در روزهای اخیر مدعی وفور کالاها و اقلام پزشکی در فلسطین اشغالی شد، اینک از هند تقاضای ماسک و مواد اولیه دارو کرده است.

به نوشته وبگاه «وان ایندیا» «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل از «نارندرا مودی» همتای هندی خود خواسته تا با صادرات ماسک و موارد اولیه ساخت دارو موافقت کند.

بنیامین نتانیاهو در تماس تلفنی از مودی خواست به قطع صادرات ماسک و مواد اولیه دارو به اسرائیل خاتمه دهد. هند در روزهای گذشته به خاطر شیوع کرونا و نیازهای داخلی، توقف اقلام دارویی به فلسطین اشغالی را صادر کرد.

نتانیاهودر سخنانی خود به وابستگی به کشورهای مختلف از جمله هند در زمینه تامین مواد اولیه دارو تاکید کرد و گفت: «من با نخست وزیر هند گفت وگو کردم.ما در زمینه خط تولید به کشورهای مختلف وابسته هستیم.»

گفته می شود که نارندرا مودی با صادرات مواد اولیه دارویی به فلسطین اشغالی موافقت کرده، اما در زمینه صادرات ماسک تصمیمی نگرفته است.

وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی روز جمعه اعلام کرد با افزایش ۲۶ نفری مبتلایان به کرونا، تعداد کل افراد بیمار به ۱۲۶ نفر رسیده است.وزارت بهداشت این رژیم همچنین گفت که ۲۵۰۰ نفر از اعضای کادر درمانی به دلیل اینکه در معرض ویروس کرونا قرار گرفته‌اند، قرنطینه شدند که از این میان ۱۰۰۰ نفر پزشک هستند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است