چین برای مقابله با رکود اقتصادی ناشی از کرونا دست به کار شد/ پکن ۷۸ میلیارد دلار به نظام بانکی تزریق کرد

دوشنبه 26 اسفند 1398
11:17
چین برای مقابله با رکود اقتصادی ناشی از کرونا دست به کار شد/ پکن ۷۸ میلیارد دلار به نظام بانکی تزریق کرد چین برای برون رفت از رکود اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا، ۷۸ میلیارد دلار به نظام بانکی خود تزریق کرد.

العالم ـ آسیا

بانک مرکزی چین روز دوشنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد برای کاستن از مشکلات اقتصادی و کمک به سامانه بانکی کشور دست به چنین کاری زده است.

پیشتر پیش بینی ها بر این بود که بانک مرکزی چین قصد دارد نرخ بهره را کاهش دهد اما بجای آن تصمیم گرفت نظام بانکی را با تزریق پول بیشتر تقویت کند تا بانک ها به مشتریان وام اعطا کنند و به مصرف و افزایش تقاضا در کشور کمک شود.

شیوع ویروس کرونا باعث تعطیلی بخش های مختلف تولیدی شد و با قرنطینه شدن میلیون ها نفر در سراسر چین، تقاضا و مصرف برای بسیاری از کالاها کاهش چشمگیری داشت.

چین هدفگذاری کرده بود اندازه اقتصاد خود را بین سال های ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۰ میلادی دو برابر کند اما شیوع کرونا ممکن است باعث شود تا چنین هدفی تحقق نیابد.

به گزارش ایرنا، برخی از گزارش ها حاکی است نظام بانکی و اقتصاد چین برای نخستین بار از زمان انقلاب فرهنگی این کشور در سال ۱۹۷۶ میلادی با چنین چالش هایی روبرو شده است.

بانک مرکزی چین در ماه فوریه نیز ۱۱۵ میلیارد دلار از ذخایر خود را در اختیار بانک های تجاری کشور قرار داد تا به شرکت های کوچک و متوسط برای بیرون رفتن از بحران کرونا وام اعطا کنند.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند


قالیباف: اجازه ندهید اعتراضات شما را تحریف کنند


وقوع حادثه دریایی در نزدیکی عمان