حرم‌های حضرت زینب و رقیه سلام‌الله علیهما به دلیل کرونا موقتاً بسته شد

سه شنبه 27 اسفند 1398
11:50
حرم‌های حضرت زینب و رقیه سلام‌الله علیهما به دلیل کرونا موقتاً بسته شد حرم‌های حضرت زینب و رقیه سلام‌الله علیهما در سوریه به صورت موقت تعطیل شد تا اقدامات لازم در پی شیوع کرونا در این خصوص انجام شود.

العالم- سوریه

کمیته نظارت بر حرم حضرت زینب «سلام‌ الله علیها» دیروز (دوشنبه) دستوری مبنی بر بستن این حرم در دمشق از دوشنبه شانزدهم مارس تا دوم آوریل (۲۶ اسفند - ۱۴ فروردین) صادر کرد تا اقدامات محافظتی لازم و ضدعفونی کردن این حرم انجام شود.

بر اساس گزارش روزنامه «الوطن» سوریه، بنا به بیانیه این کمیته «اقدام مذکور نظر به شرایط بهداشتی در کشورهای همسایه و بسیاری از کشورهای جهان و همراه با دستورات وزارت اوقاف و بهداشت و طرف‌های مربوطه برای حفظ سلامت زوار و کارکنان حرم در این شرایط» صورت می‌گیرد.

در همین زمینه یک منبع رسمی در وزارت اوقاف به الوطن گفت، تصمیم به بسته شدن حرم شریف حضرت رقیه (سلام‌الله علیها) نیز از دیروز تا دوم آوریل به خاطر دلایل ذکر شده گرفته شده است و مصلاهای این دو حرم تعطیل شده‌اند.

در همین زمینه یک منبع وابسته به تولیت حرم حضرت زینب سلام‌الله علیها به شبکه «روسیا الیوم» گفت،اقدامات لازم شامل تمام زوار سوری و غیرسوری خواهد شد.

در ادامه این گزارش آمده، بنا به دستور وزارت اوقاف اقامه نماز جماعت در مساجد نبل و الزهرا ممنوع خواهد بود.

وزارت اوقاف سوریه پیش‌تر از تعلیق نماز جمعه و خطبه آن و نماز جماعت در مساجد از روز یکشنبه هفته جاری تا شنبه (چهارم آوریل) خبر داده بود.

حرم‌های امام رضا «علیه السلام» و حضرت معصومه «سلام‌الله علیها» در ایران نیز به خاطر اقدامات پیشگیرانه علیه کرونا به صورت موقت تعطیل شده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

السید: مالیات آمریکاییها نباید صرف خرید بمب و تانک برای اسرائیل شود


ایران: هیچ مذاکره‌ای قبل از برآورده شدن هفت خواسته تهران صورت نمی‌گیرد+فیلم


پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود


سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند


تاریخ‌سازی بانوان اسکواش با کسب نخستین برنز آسیا


گلوله‌باران جنوب لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی


رگبار گلوله در کلرادو با قربانیان خونین


نیروی دریایی سپاه پاسداران: دو نفتکش در تنگه هرمز طعمه حریق شدند


ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک سوریه