ادعای رژیم صهیونیستی درباره عملیات حزب الله و سوریه در جولان

سه شنبه 27 اسفند 1398
20:50
ادعای رژیم صهیونیستی درباره عملیات حزب الله و سوریه در جولان رژیم صهیونیستی مدعی شده که عملیات مشترک نیروهای حزب الله لبنان و نیروهای سوریه علیه ارتش این رژیم در منطقه جولان را خنثی کرده است.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش روز سه شنبه شبکه خبری روسیا الیوم، ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرده که با انجام تحقیقات نظامی و اطلاعاتی در دوم مارس (۱۲ اسفند) این عملیات مشترک را خنثی کرده است.

ارتش رژیم صهیونیستی گفته که این عملیات در منطقه محاصره شده شمال بلندی‌های جولان در نزدیکی روستای حضر انجام شده است.

ارتش این رژیم مدعی شده، در این تحقیقات مشخص شده که عوامل حزب الله با سربازان ارتش سوریه برای انجام این عملیات از تپه‌های جولان همکاری کرده‌اند.

این گزارش اضافه می کند، نیروهای شناسایی و اطلاعاتی ارتش اسرائیل در هفته های منتهی به حادثه یاد شده بر فعالیت مشکوک در مناطقی که نقطه شروع تهدیدات در محل است، نظارت داشتند و دلایلی برای آماده سازی جهت انجام این عملیات شامل عکسبرداری با تلفن های همراه هوشمند و دوربین های حرفه‌ای همچنین اندازه‌گیری سرعت باد و غیره وجود دارد.

ارتش رژیم صهیونیستی با اشاره به هدف قرار دادن یک خودروی نظامی طرف مقابل گفته، ارتش نبرد مداوم علیه مواضع سازمان حزب الله در بلندی‌های جولان را مدیریت کرد و برای خنثی کردن تلاش‌ها جهت انجام حملات علیه اسرائیل به روش های مختلفی کار کرد.

بلندی‌های جولان همواره بخشی از خاک سوریه از زمان استقلال این کشور بوده است و اقدام رژیم صهیونیستی در اشغال این بلندی ها در جریان جنگ شش روزه اعراب و اسرائیل در ژوئن سال ۱۹۶۷، تغییری در وضعیت تاریخی و نیز حقوقی بلندی های جولان نمی دهد.

گرچه رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۸۱ میلادی قوانین داخلی خود را به این منطقه تسری داد که از نظر حقوقی، به منزله انضمام اعلام نشده آن به خاک فلسطین اشغالی بود، اما جامعه بین‌المللی هیچگاه این اقدام را به رسمیت نشناخته و بلندی‌های جولان را همچنان اراضی اشغال شده در جنگ تلقی می‌کند.

رژیم صهیونیستی طی سال های اخیر بارها مناطقی از سوریه را هدف حملات خود قرار داده است.

0% ...

آخرین اخبار

جانشین فرمانده کل سپاه: ملت ایران با وجود فشار و تحریم، استوار در میدان ماند


فریاد کپنهاگ برای آزادی اسرای فلسطینی؛ موج جدید همبستگی با غزه در قلب اسکاندیناوی + عکس


تاسیسات آرامکو و پایگاه هوایی «خمیس مشیط» را هدف قرار دادیم


یمن خطاب به سعودی‌ها: «تشدید تنش» خودکشی ریاض است


اینفوگرافیک| واشنگتن‌پست: ترام‍پ هزینه‌های واقعی جنگ را پنهان کرده است


تماس تلفنی وزیر امور خارجه با دبیرکل جدید سازمان همکاری اسلامی


سی‌ان‌ان: آمریکا پس از جنگ با ایران به فکر کاهش نیروها در خاورمیانه است


قرارداد قرن در صنعت نفت ونزوئلا؛ قبضه ۲۰ درصد ذخایر استراتژیک توسط آمریکا


مقابله نیروهای یمنی با مزدوران سعودی در استان الجوف


پاسخ موشکی یمن به پالایشگاه جیزان؛ سقوط ارزش سهام آرامکو