دبیرکل ناتو: نگران تاثیر کرونا بر بودجه های دفاعی اعضا هستم

پنج‌شنبه 29 اسفند 1398
18:40
دبیرکل ناتو: نگران تاثیر کرونا بر بودجه های دفاعی اعضا هستم «ینس استولتنبرگ» دبیرکل پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) روز پنجشنبه با بیان اینکه شیوع ویروس کوید ۱۹ «پیامدهای بزرگ اقتصادی» دارد، تاکید کرد که نگران تاثیر کرونا بر بودجه های دفاعی اعضای پیمان است.

العالم - اروپا

به گزارش خبرگزاری فرانسه، استولتنبرگ در یک کنفرانس خبری ویدئویی، با بیان اینکه «قادر به رویارویی با همه تهدیدات هستیم»، افزود: این ویروس همه گیر در کوتاه مدت پیامدهای اقتصادی بسیار بزرگی بر بودجه های دفاعی خواهد داشت، اما من انتظار دارم اعضای ناتو از نظر سرمایه گذاری های دفاعی به تعهدات خود عمل کنند.

کشورهای عضو ناتو متعهد شده اند که در سال ۲۰۲۴ میلادی ۲٪ از تولید ناخالص داخلی خود را به هزینه های دفاعی اختصاص دهند.

۹ کشور عضو ناتو در سال ۲۰۱۹ به این هدف دست یافتند و این موضوع در دستور کار همه جلسات ناتو قرار دارد.

استولتنبرگ اعلام کرد که امیدوار است بتواند برگزاری جلسه‌ای را با حضور وزیران امور خارجه کشورهای عضو پیمان در تاریخ ۲ و ۳ آوریل در بروکسل تنظیم کند اما هنوز تصمیم نهایی درباره چگونگی برگزاری این جلسه گرفته نشده است.

وی خاطرنشان کرد:"هدف برگزاری این جلسه است و ما اکنون ارزیابی می کنیم که آیا طبق معمول آن را با حضور اشخاص برگزارکنیم یا اینکه باید راه دیگری برای برگزاری آن پیدا کنیم.

اعضای چند هیات درجلسه چهارشنبه گذشته در سطح سفیران به تمایل برای دعوت وزیران خارجه به بروکسل اعتراض کردند، در حالی که مقامات بلژیک اقدامات قرنطینه را اعمال کرده اند.

به گفته یک مقام اروپایی بسیاری از وزیران عضو ناتو قادر به جابجایی نخواهند بود.

پیش بینی می شود شیوع ویروس همه گیر در بسیاری از کشورهای عضو ناتو به اوج خود برسد اما یک دیپلمات گفت که استولتنبرگ در این زمینه قانع نشده است.

دبیرکل ناتو گفت: از نظر ما باید بین محافظت از مردم و اطمینان از اینکه ناتو می تواند در این شرایط دشوار کار کند، تعادل ایجاد شود.

استولتنبرگ کنفرانس مطبوعاتی خود را با این توصیه تمام کرد:تا جاییکه می توانید در منازل خود باقی بمانید.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم بر حمایت از فلسطین و آزادی لبنان از اشغالگری تاکید کرد


چراغی که هرگز خاموش نمی شود: ضاحیه بیروت میعادگاه دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله


واکنش وزارت خارجه فلسطین به توسعه‌طلبی صهیونیست‌ها


نیروهای یمن پهپاد مسلح مدل «کاریال» عربستان را ساقط کردند


هشدار حماس به رژیم صهیونیستی: تلاش برای تغییر هویت مسجدالاقصی به بن‌بست می‌رسد


سرلشکرصفوی: ترسیم هندسه امنیتی غرب آسیا توسط ایران رقم خواهد خورد/ آمریکایی‌ها رفتنی هستند و نمی‌توانند در منطقه بمانند


پزشکیان: ترامپ خواب نابودی این مرز کهن را خواهد دید


تازه ترین کشتار عربستان با حمله به بازاری در تعز


ویدئوگرافی |سخنرانی برای صندلی های خالی


شرق آمریکا زیر آب رفت