گفتگوی تلفنی ظریف و همتای قرقیزستانی

جمعه 1 فروردين 1399
19:43
گفتگوی تلفنی ظریف و همتای قرقیزستانی
وزرای خارجه ایران و قرقیزستان امروز در گفتگویی تلفنی درباره شیوع کرونا در جهان و لزوم مقابله با آن و رفع تحریم های یکجانبه آمریکا به رایزنی پرداختند.

العالم _ ایران / سیاسی

محمدجواد ظریف و «چنگیز آیداربکف» وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و قرقیزستان عصر امروز (جمعه) در گفتگویی تلفنی در خصوص شیوع کرونا در جهان و لزوم مقابله فوری و جهانی با آن و نیز لزوم رفع تحریم های یکجانبه و غیر قانونی آمریکا که سلامتی و جان مردم‌ ایران را نشانه رفته است گفتگو و تبادل نظر کردند.

وزیر خارجه ایران در پی شیوع کرونا رایزنی‌های تلفنی را با برخی همتایان خود صورت داد و از آنها خواست که با تحریم‌های آمریکا علیه ایران همراهی نکنند. وی پیش از این با وزرای خارجه فرانسه، ژاپن، اندونزی، سوئد، آفریقای جنوبی، انگلیس، روسیه، چین، صربستان، کرواسی، جمهوری آذربایجان، اتریش، نروژ، کنیا، نیجریه، بلغارستان و... و جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفتگو کرده بود.

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران روز پنجشنبه ۲۲ اسفند ماه در نامه‌ای به «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل که رونوشت آن برای روسای سازمان‌های بین‌المللی و وزرای خارجه همه کشورها ارسال شد، بر ضرورت رفع تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران برای مقابله با کرونا تأکید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود