درخواست 25 سازمان آمریکایی از دولت ترامپ برای لغو تحریم‌های ایران

شنبه 2 فروردين 1399
11:09
درخواست 25 سازمان آمریکایی از دولت ترامپ برای لغو تحریم‌های ایران 25 سازمان آمریکایی از دولت واشنگتن خواسته‌اند تحریم‌ها علیه ایران را در راستای کمک به این کشور در مبارزه با شیوع ویروس کُشنده "کرونا" لغو کند.

العالم- ایران

به گزارش العالم به نقل از ارم‌نیوز، 25 سازمان آمریکایی، از جمله گروه‌های حقوق بشری، موسسات خیریه و اندیشکده‌ها، در نامه‌ای که به "دونالد ترامپ" رئیس‌جمهور و نیز وزیران خارجه و خزانه‌داری آمریکا ارسال کرده‌اند، از دولت واشنگتن خواسته‌اند به دنبال شیوع شتابنده ویروس کرونا، سیاست‌های خود را در قبال ایران مورد ارزیابی مجدد قرار دهد.

در این نامه آمده است: مهار ویروس همه‌گیر و کُشنده "کووید- 19" به تلاش جهانی نیاز دارد؛ زیرا کشورهای تمامی منابع موجود را برای مقابله با آن به‌کار گرفته‌اند.

این سازمان‌ها با اشاره به آمار مبتلایان به ویروس کرونا و فوتی‌ها در اثر ابتلا به آن در ایران، متذکر شدند: به منظور کمک به جلوگیری از گسترش ویروس در داخل ایران و خارج از آن، ما از تو (ترامپ) می‌خواهیم با تعلیق مدت‌دار تحریم‌های آمریکا علیه ایران موافقت کنی؛ چرا که این تحریم‌ها تامین کالاها و خدمات اساسی برای مقابله با این بحران را برای شهروندان عادی ایران دشوار کرده است."

سازمان‌های امضا کننده این نامه تأکید کردند: "لغو تحریم‌ها نه تنها در خدمت منافع ایالات متحده در زمینه کمک به مهار شیوع این ویروس است بلکه این اقدام، طرحی انسان‌دوستانه برای بیش از 80 میلیون ایرانی است که از این بیماری همه‌گیر رنج می‌برند."

این سازمان‌ها خواستار تعلیق حداقل 120 روزه تحریم‌ها، از جمله تحریم‌هایی شده‌اند که بر بخش‌های مالی و نفتی و نیز صنایع غیرنظامی ایران تاثیر می‌گذارند.

مرکز پژوهشی "ترومن"، انجمن لیبرال یهودی و "آکسام امریکن" از جمله سازمان‌های امضا کننده نامه مذکور هستند.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد