ترامپ در کالیفرنیا «وضع فاجعه» اعلام کرد

دوشنبه 4 فروردين 1399
09:44
ترامپ در کالیفرنیا «وضع فاجعه» اعلام کرد «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا به دنبال شیوع کرونا در کالیفرنیا در این ایالت «وضع فاجعه» اعلام کرد.

العالم-آمریکا

کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد دولت فدرال از این پس بودجه‌ای در اختیار سازمان‌های ایالتی و محلی و برخی نهادهای خصوصی غیرانتفاعی در کالیفرنیا قرار می‌دهد.
ابتلای بیش از یک هزار و ۶۰۰ نفر به کرونا و مرگ ۳۰ تن در کالیفرنیا تایید شده ، کالیفرنیا بعد از نیویورک و واشنگتن سومین ایالتی است که با موج گسترده شیوع کرونا مواجه شده است.
«گاوین نیوسام» فرماندار کالیفرنیا چند روز پیش در نامه‌ای به ترامپ هشدار داد که ممکن است بیش از بیش از ۱۲ میلیون نفر از جمعیت این ایالت به کرونا مبتلا شوند.
یک سخنگوی نیوسام گفت که این تعداد از مردم کالیفرنیا در صورتی به کرونا مبتلا خواهند شد که اقدامی برای مقابله با این ویروس انجام نشود.
در همین حال، ایالت‌های اوهایو، لوئیزیانا، نیویورک، نیوجرسی، کانتیکت، ایلینوی و کالیفرنیا برای مقابله با کرونا از مردم خواسته‌اند تا در خانه‌های خود بمانند. این ایالت‌ها مجموعا حدود یکصد میلیون جمعیت دارند.
بنا بر آمار دانشگاه جان هاپکینز، تاکنون بیش از ۳۳ هزار و ۷۷ نفر در آمریکا به کرونا مبتلا شده و ۴۱۶ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.
ایالت‌هایی که بشدت از کرونا متاثر شده‌اند از دولت فدرال خواسته‌اند تا برای کمک به آنها وارد عمل شود. اما تعلل یا خودداری ترامپ باعث شده است تا موجی از انتقادهای به سوی او روانه شود.
سرانجام ترامپ بامداد دوشنبه گفت گارد ملی آمریکا برای کمک به ایالت‌های نیویورک، کالیفرنیا و واشنگتن که با شیوع گسترده ویروس کرونا مواجه هستند، فعال شده است.
بنا بر این تصمیم، نیروی انسانی و منابع بیشتری در اختیار این ایالت‌ها قرار خواهد گرفت.
رییس جمهوری آمریکا اعلام کرد در روزهای آینده تجهیزات پزشکی بیشتری به این ایالت‌ها فرستاده خواهد شد و نیروهای گارد ملی به احداث تاسیسات پزشکی کمک خواهند کرد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی:جهان امروز به تغییر مسیر بنیادین، از نظامی‌گری به توسعه پایدار نیاز دارد


مجمع عمومی سازمان‌ملل؛ تاسف اتحادیه اروپا از منع ورود اعضای هیات فلسطینی به آمریکا


رکوردشکنی بهای گازوئیل در آمریکا؛ از فشار بر کشاورزان تا زنجیره تامین مواد غذایی


پویش «آزادی برای علمای بحرین» همزمان با ادامه محاکمه روحانیون


آذربایجان شرقی، قطب صنعتی کشور و دریچه صادرات به بازار جهانی+ فیلم


گاردین: پیروزی نتانیاهو «آخرین انتخابات» اسرائیل را رقم می‌زند


«گرینسپن» نامزد پیشتاز دبیرکلی سازمان ملل کیست؟


«حسین پدران» جاسوس موساد، اعدام شد


روحانی برجسته لبنانی: باید وحدت داخلی را حفظ کنیم


عراق محدودیت پرواز در مناطق غربی این کشور را لغو کرد