پاسخ وزارت خارجه ایران به سخنگوی وزارت خارجه آمریکا

دوشنبه 4 فروردين 1399
15:52
پاسخ وزارت خارجه ایران به سخنگوی وزارت خارجه آمریکا وزارت امور خارجه ایران در توئیتی به اظهارات بی اساس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا واکنش نشان داد. 

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به اظهارات بی پایه و اساس «مورگان اورتگاس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره ویروس کرونا، در توئیتی اعلام کرد: «چنانچه اتهام وارده از سوی جهانیان به دولت آمریکا در خصوص ویروس کرونا «تئوری‌های توطئه ساخته شده از سوی ایران» است، جای دوری نروید، فقط به بخشی از سؤالات مندرج در «گلوبال ریسرچ» پاسخ دهید.

«مورگان اورتگاس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اظهاراتی به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره ادعای مقامات آمریکایی برای کمک به ایران واکنش نشان داد.

حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای مقام معظم رهبری دیروز یکشنبه طی فرمایشاتی به اظهارات چندباره مقام‌های آمریکایی مبنی بر آمادگی برای ارسال کمک‌های دارویی و درمانی در صورت درخواست ایران اشاره کردند و گفتند: صحبت‌های آمریکایی‌ها جزو حرف‌های بسیار عجیب است زیرا اولاً خودشان دچار کمبود شدید دارو و تجهیزات پیشگیری از بیماری هستند و برخی مسئولانشان صراحتاً از این کمبودهای وحشت‌آور سخن به میان آورده‌اند، بنابراین آنها اگر امکاناتی دارند به مردم خودشان برسند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: ثانیاً هنگامی که آمریکایی‌ها متهم به تولید این ویروس هستند، کدام انسان عاقلی، کمک از این کشور را قبول می کند.

ایشان گفتند: به آمریکایی‌ها هیچ اعتمادی نیست زیرا ممکن است داروهایی را ارسال کنند که ویروس را در ایران شایع‌تر و یا ماندگار کند و یا حتی ممکن است افرادی را به‌عنوان درمان‌کننده بفرستند تا ببینند اثرگذاری این ویروسی را که گفته می شود بخشی از آن فقط مخصوص ایران ساخته شده، چگونه بوده و اطلاعات خود را تکمیل و دشمنی خود را بیشتر کنند، بنابراین سخنان آمریکایی‌ها قابل قبول نیست.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان


رئیس‌جمهور یمن: پایان تجاوز و محاصره سعودی، فوری‌ترین راه حل است


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه


لیبرمن: نتانیاهو برای بقای سیاسی به دنبال جنگ‌افروزی انتخاباتی است


البخیتی: حمله عربستان به شرکت نفت یمن جنایت جنگی است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عراق


بحران خاموشی برای ۱۳ ایالت آمریکا /فرمان اضطراری واشنگتن برای مقابله با خطر کمبود برق


آتش در شرق تنگه هرمز؛ نفتکش متخلف طعمه حریق شد