گاردین: انگلیس مانند ایران زندانیان را آزاد کند

دوشنبه 4 فروردين 1399
16:53
گاردین: انگلیس مانند ایران زندانیان را آزاد کند یک روزنامه انگلیسی با اشاره به تجربه ایران در آزاد کردن زندانیان از لندن هم خواسته زندانیان را آزاد کند.

العالم- اروپا

عضو یکی از بنیادهای خیریه مربوط به زندانیان در انگلیس از وزارت دادگستری این کشور خواسته گروهی از زندانیان انگلیس را برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا آزاد کند.

یک عضو این بنیاد در یادداشتی در روزنامه گاردین با اشاره به آزادی شماری از زندانیان در ایران نوشته است: «این کار را در ایران انجام داده‌اند، چرا اینجا انجام نشود؟»

وی در این یاداشت با اشاره به مشاهده اولین مورد ابتلا به کووید 19 در یکی از بیمارستان‌های انگلیس نوشته این ویروس دز زندان خواهد بود.

یادداشت گاردین با استناد به گزارشی از دفتر حسابرسی ملی انگلیس وضعیت زندانیان در زندان‌های انگلیس را اسف‌بار توصیف کرده و نوشته این زندان‌ها به مشکلات عدیده‌ای از چکه کردن سقف‌ها گرفته تا نداشتن سیستم گرمایشی مناسب مجهز هستند.

در ادامه آمده است: «بنابراین، این زندان‌ها قادر به تأمین شرایط بهداشتی مورد نیاز برای مبارزه با ویروس کرونا نیستند. سال گذشته بازرس‌ها متوجه شدند از میان هر 35 زندان برای مردان 10 مورد آنها فاقد کمترین استانداردهای نظافت و عفونت‌زدایی هستند.»

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

سال تحصیلی جدید در ایران و نیمکت‌هایی که جای خالی شهدا را به یاد می آورد


پیام اقتدار تهران در نیویورک؛ بازتاب جهانی سخنرانی پزشکیان در سازمان ملل


از بی‌اعتنایی ترامپ به نخست‌وزیر لبنان تا موضع ایرلند در برابر رژیم صهیونیستی و...


مخبر: رئیس‌جمهور در سازمان ملل پیام ایستادگی و انتقام از متجاوزان را فرستاد


قالیباف از سخنرانی رئیس‌جمهور در مجمع عمومی تمجید کرد


نخستین دیدار پزشکیان در نیویورک؛ دیدار روسای جمهوری ایران و سوئیس


هشدار عراقچی به دبیرکل ناتو؛ حمایت از جنایات جنگی آمریکا و اسرائیل پیامد دارد


بقائی: ایران شروط خود برای احیای دیپلماسی را بطور غیر مستقیم به آمریکا اعلام کرد


ترامپ در نبرد با رسانه‌ها؛ تنگه هرمز و یمن در کانون تحولات جدید منطقه


ما برای دفاع از کشورمان از کسی اجازه نمی‌گیریم / ایران را نمی توان با جنگ وادار به تسلیم کرد/ فناوری هسته‌ای حق ایران است