رایزنی اشرف غنی و پمپئو درباره صلح با طالبان

دوشنبه 4 فروردين 1399
17:11
رایزنی اشرف غنی و پمپئو درباره صلح با طالبان سخنگوی ریاست جمهور افغانستان اعلام کرد که «محمداشرف غنی» و «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا در کاخ ریاست جمهوری دیدار و درباره صلح با طالبان تبادل نظر کردند.

العالم - آسیا

«صدیق صدیقی» روز دوشنبه در توئیتی نوشت که در این دیدار دو طرف درباره روند صلح، اجماع منطقه ای درباره صلح و اوضاع سیاسی افغانستان بحث و گفت وگو کردند.

مایک پمپیئو امروز دوشنبه در یک سفر از پیش اعلام نشده وارد کابل شد تا با مقامات افغان دیدار و گفت و گو کند.

هرچند کاخ ریاست جمهوری اطلاعات بیشتری در باره این دیدار نداده است اما رهایی زندانیان طالبان، اختلافات اشرف غنی و «عبدالله عبدالله» در باره نتایج انتخابات اخیر ریاست جمهوری از موضوعاتی است که در شرایط کنونی می تواند برای آمریکا با اهمیت تلقی شود.

گروه طالبان هم در توئیتی نوشته است که دولت افغانستان با به تاخیر انداختن روند صلح رهایی زندانیان نشان می دهد که به ادامه جنگ می پردازند.

آمریکا و طالبان حدود یک ماه پیش در قطر توافقنامه صلح امضا کردند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

بنا بر نتایج یک نظرسنجی: مرتس بار دیگر در جایگاه منفورترین سیاستمدار آلمان قرار گرفت


نتیجه انتخابات رژیم اشغالگر بعد از شمارش دو میلیون رای/ حزب لیکود ۲۸ و رقیب نتانیاهو ۲۱ کرسی کسب کرد


نشریه آمریکایی: جنگ با ایران 47 میلیارد دلار هزینه روی دست آمریکا گذاشت


عراقچی: امنیت منطقه باید بدون مداخله قدرت‌های فرامنطقه‌ای تأمین شود


توصیه وزارت خارجه به مقام قطری: به لوازم میانجی‌گری پایبند باشید


پاکستان از کشته و زخمی شدن ۶ نفر درپی درگیری با مرزبانان افغانستان خبر داد


یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و بازداشت فلسطینیان


عربستان استان‌های عمران و تعز یمن را بمباران کرد


ادعای ترامپ: جنگ علیه ایران خیلی زود پایان خواهد یافت


مخالفت قاطع کشورهای صادر کننده گاز با تحریم‌های یکجانبه