افشاگر سعودی: تعدادی از نظامیان ائتلاف سعودی به کرونا مبتلا هستند

چهارشنبه 6 فروردين 1399
11:21
افشاگر سعودی: تعدادی از نظامیان ائتلاف سعودی به کرونا مبتلا هستند افشاگر معروف اسرار خاندان سعودی که پیشتر از مخفی‌کاری ریاض در خصوص شمار مبتلایان به ویروس کرونا خبر داده بود، این بار از ابتلای نظامیان ائتلاف سعودی به این ویروس گفت.

العالم - عربستان سعودی

«مجتهد» افشاگر معروف سعودی، از ابتلای شماری از نظامیان ائتلاف سعودی علیه یمن به ویروس کرونا خبر داد.

مجتهد در حساب توئیتری خود نوشت:«کرونا به جیزان و نجران رسیده و شمار زیادی از نظامیان یمنی که زیر پرچم ائتلاف (سعودی) می جنگند به کرونا مبتلا هستند و هیچ گونه رسیدگی صورت نمی‌گیرد و هیچ آماری از نظامیان یمنی و نیروهای ائتلاف که با این مبتلایان در تماس بوده‌اند، صورت نگرفته است».

مجتهد پیشتر نیز نوشته بود که بیش از ۵۰۰۰ نفر در منطقه قطیف و بیش از ۹۰۰ نفر نیز در مکه به کرونا مبتلا شده‌اند و تعداد مبتلایان در ریاض نیز بیشتر است اما آمار مشخصی در دست نیست.

او افزود که نظام سعودی ساختمان‌ها و هتل‌ها را برای کسانی که نیاز به بستری و درمان در بیمارستان‌ها ندارند، رزرو کرده است.

از سوی دیگر وزارت بهداشت عربستان سعودی روز سه‌شنبه(دیروز) اعلام کرد که اولین مورد فوتی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا ثبت شده و همچنین ۲۰۵ نفر دیگر به این ویروس مبتلا شده‌اند.

در گزارش وزارت بهداشت سعودی همچنین آمده است که تعداد کل مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به ۷۶۷ مورد رسیده است. به ادعای این وزارتخانه فرد فوتی از اتباع افغانستان در عربستان بوده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آماده‌باش برای «هیچ»؛ ارتش صهیونیستی هنوز نمی‌داند چه چیزی از مرز عبور کرد!


ابرپرچم ایران در سردر دانشگاه شریف به اهتزاز درآمد + فیلم


ادامه پرداخت کالابرگ یک میلیونی به تمام دهک‌ها/ وحدت مقدس استثنابردار نیست


درگیری نیروهای امنیتی با تروریست‌های جیش‌الظلم/ هلاکت 3 تروریست


شهید و زخمی شدن 385 نفر در دور جدید حملات عربستان به یمن


هشدار وجود بمب در یک فروند هواپیما در فرودگاه بن‌گوریون


شهادت یک کودک فلسطینی در پی گلوله‌ باران غزه توسط صهیونیستها


وزیر امنیت داخلی اسرائیل: رؤیای تصرف کل نوار غزه را دارم زیرا همه آن متعلق به ماست + ویدئو


حمله سایبری «بی‌سابقه» به فروشگاه‌های زنجیره‌ای فرانسه/ افزایش دمای یخچال‌ها و فاسد شدن مواد غذایی


تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی