اعلام آمادگی عبدالله عبدالله برای حل بحران سیاسی افغانستان

پنج‌شنبه 7 فروردين 1399
18:34
اعلام آمادگی عبدالله عبدالله برای حل بحران سیاسی افغانستان عبدالله عبدالله که خود را رئیس جمهور افغانستان می‌داند برای حل بحران سیاسی این کشور انعطاف نشان داد.

العالم - آسیا

عبدالله عبدالله امروز در نشست خبری در کابل گفت: پس از سفر وزیر خارجه آمریکا به کابل، بار دیگر با اشرف غنی دیدار و برای حل بحران سیاسی افغانستان از طریق مذاکره و گفتگو انعطاف نشان دادم، اما طرف مقابل هیچ انعطافی از خود نشان نداد و همچنان بر مواضع قبلی خود تاکید دارد.

وی افزود: انعطاف یکجانبه نمی‌تواند مشکل سیاسی فغانستان را حل کند.

عبدالله در واکنش به اظهارات اشرف غنی که گفته بود خواسته عبدالله برای تغییر نظام سیاسی افغانستان خلاف قانون اساسی است، گفت: من بار‌ها تلاش کردم از طریق قانون اساسی راه حلی برای بحران سیاسی افغانستان پیدا کنم، اما اشرف غنی آن را رد کرده است.

عبدالله تلاش‌های حامد کرزی رئیس جمهور سابق و عبدالرب رسول سیاف چهره جهادی و سیاسی افغانستان برای حل تنش‌های سیاسی را بی نتیجه خواند.

وی همچنین اشرف غنی رئیس جمهور افغانستان را نیز به نقض مکرر قانون اساسی در پنج سال گذشته متهم کرد.

عبدالله با بیان اینکه مشکل وی مشکل شخصی و فردی نیست، افزود: در شرایط فعلی مسئله مهم قانون اساسی، احترام به آرای مردم و شفافیت انتخابات است.

وی تصریح کرد که او برای مردم سالاری مبارزه می‌کند.

اوضاع سیاسی افغانستان زمانی بحرانی شد که اشرف غنی و عبدالله عبدالله هر دو به عنوان رئیس جمهور افغانستان در یک روز دو مراسم تحلیف برگزار کردند.

صداسیما

0% ...

آخرین اخبار

ویدئو گرافیک/اگر دشمنان مجددا حملات نظامی یا تروریستی را شروع کنند...


روزنامه انگلیسی: رأی‌دهندگان آمریکایی خواهان پایان جنگ علیه ایران هستند


آماده باش پلیس؛ فرانسوی ها امروز دست به اعتصاب سراسری می زنند


وزارت بهداشت صنعا: ۲۶۶ تن در حملات عربستان به شهادت رسیدند


حزب‌الله عراق: شکست سنگین ترامپ آغاز افول سلطه آمریکا را رقم می‌زند


۴ نفر از اعضای شبکه موسوم به «اسماء آکادمی» بازداشت شدند


رسانه صهیونیست: جنگ با ایران سونامی شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات کنگره بود


سران احزاب ترکیه پیمان مکه را به چالش کشیدند؛ چرا از غزه دفاع نمی‌کنید؟


رونق دوباره بازار جهانی طلا در پی تضعیف دلار


آتش سوزی در دو نفتکش و یک یدکش در پی عبور از مسیر غیر مجاز تنگه هرمز/ ۲ فروند پهپاد آمریکایی لوکاس به غنیمت گرفته شد