هشدار کارشناس عراقی درباره حمله آمریکا به الحشد بعد از تخلیه برخی نقاط

جمعه 8 فروردين 1399
17:09
هشدار کارشناس عراقی درباره حمله آمریکا به الحشد بعد از تخلیه برخی نقاط
یک کارشناس سیاسی عراقی هشدار داد که ممکن است آمریکا بعد از خروج نیروهایش از برخی نقاط و پایگاه‌ها در عراق، به مواضع الحشد الشعبی حمله کند.

العالم _ عراق

«صباح الطائی» تحلیلگر سیاسی عراقی امروز جمعه درباره حمله نیروهای آمریکایی در عراق به مواضع وابسته به الحشد الشعبی هشدار داد.

الطائی هشدار داد که خروج نیروهای آمریکایی از برخی پایگاه‌ها تردید برانگیز است و نشان‌دهنده اجرایی شدن برخی طرح‌ها همزمان با شیوع ویروس کرونا است.

الطائی به وبگاه خبری المعلومه عراق گفت، «نیروهای آمریکایی از شیوع ویروس کرونا استفاده کرده تا طرح‌های جنایتکارانه از پیش تعیین شده خود را اجرایی کنند. شاید شیوع کرونا سبب آغاز طرحی جدید برای حمله به گروه‌های مقاومت و الحشد الشعبی باشد».

به گفته این کارشناس، خروج نیروهای آمریکایی از برخی پایگاه‌های در بغداد، القائم و القیاره باید موضوعی باشد که با احتیاط با آن برخورد شود. شاید نیروهای آمریکایی عملیات جنایتکارانه‌ای در دست اجرا داشته باشند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد