کشاورز زاده: ۵۰۰ اتاق پیش ساخته بیمارستانی اهدایی ۲ شرکت چینی به تهران ارسال می‌شود

جمعه 8 فروردين 1399
17:36
کشاورز زاده: ۵۰۰ اتاق پیش ساخته بیمارستانی اهدایی ۲ شرکت چینی به تهران ارسال می‌شود
سفیر ایران در پکن اعلام کرد: ۵۰۰ اتاق پیش ساخته بیمارستانی اهدایی ۲ شرکت چینی شامل تخت، میز، صندلی این هفته با یک هواپیمای باری به تهران ارسال خواهد شد.

العالم - ایران/ سیاسی

«محمد کشاورززاده» سفیر جمهوری اسلامی ایران در پکن امروز (جمعه) در صفحه توئیترش اعلام کرد: «۵۰۰ اتاق پیش ساخته بیمارستانی اهدایی دو شرکت چینی شامل تخت، میز، صندلی این هفته با یک هواپیمای باری به تهران ارسال خواهد شد.»

وی افزود: «این محموله قابلیت تجهیز فوری یک بیمارستان صحرایی۵۰۰ تخته خوابی را دارد.»

سفیر ایران همچنین اعلام کرد که تاکنون ۲۱ هواپیما حامل کمک از چین به ایران برای مقابله با کرونا ارسال شده است.

«محمد کشاورززاده» سفیر جمهوری اسلامی ایران در پکن اول فروردین ماه نیز در توئیتی با انتشار تصاویری از محموله تجهیزات پزشکی برای مقابله با کرونا نوشت: «با تلاش بی وقفه همکارانم ‏در سفارت موفق شدیم همزمان با عید نوروز با یک هواپیمای باری ۱۴.۵ تن تجهیزات پزشکی به ایران ارسال کنیم.ساعاتی دیگر دومین هواپیما به همین مقدار عازم ایران خواهد شد. از سرکنسولگری‌های ایران در گوانجو و شانگهای نیز امشب چندین محموله به کشورمان ارسال ‌می‌شود.»

از ابتدای شیوع کرونا تاکنون چین اقدام به ارسال کمک‌هایی شامل اقلام بهداشتی و پزشکی به ایران کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک سوریه


سانچز: ایران عامل سرنوشت‌سازی در انتخابات آمریکا بود


سایه یخ‌بندان بر فراز اروپا؛ هشدار زمستان نفس‌گیر با بحران گاز


بازداشت هیأت شورای انتقالی جنوب یمن در عربستان


اعتراض السید؛ بودجه جنگ اسرائیل را از جیب آمریکایی‌ها نگیرید


صهیونیست‌ها به کرانه باختری یورش بردند


پیام رهبر انقلاب در ایکس میلیونی شد


داسیلوا شکست نتانیاهو و ترامپ در انتخابات را به سخره گرفت


فایننشال تایمز: انتخابات آمریکا از تمایل عمومی به تغییر رابطه با "اسرائیل" حکایت دارد


تأکید پاکستان بر حل دیپلماتیک مناقشات منطقه؛ رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و پاکستان