ایتالیا چین را پشت سر گذاشت/ مرگ ۹۱۹ بیمار کرونایی فقط در یک روز

جمعه 8 فروردين 1399
21:39
ایتالیا چین را پشت سر گذاشت/ مرگ ۹۱۹ بیمار کرونایی فقط در یک روز
مقامات ایتالیا اعلام کردند که طی 24 ساعت گذشته 5909 مورد جدید ابتلا به کرونا در ایتالیا ثبت شده تا مجموع مبتلایان به کرونا در این کشور اروپایی به 86498 نفر برسد.

العالم _ اروپا

مقامات ایتالیا شامگاه جمعه اعلام کردند که طی 24 ساعت گذشته 919 نفر دیگر در این کشور به دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادند تا مجموع قربانیان کرونا در این کشور به 9134 نفر برسد.

همچنین طی 24 ساعت گذشته 5909 مورد جدید ابتلا به کرونا در ایتالیا ثبت شده تا مجموع مبتلایان به کرونا در این کشور اروپایی به 86498 نفر برسد.

در حال حاضر ایتالیا از چین با 81340 مبتلا به کرونا پیشی گرفته و پس از آمریکا با 93329 مبتلا به ویروس کرونا در جایگاه دوم جهانی مبتلایان به کرونا قرار دارد.

بر اساس آخرین آمارها تا کنون 10950 نفر از مبتلایان به کرونا در ایتالیا بهبودی خود را بدست آورده‌اند.

امروز خبرگزاری «رویترز» خبر داد: «رئیس مؤسسه سلامت ملی ایتالیا می‌گوید، ایتالیا به هنوز به پیک شیوع ویروس کرونا نرسیده است».

همچنین اتحادیه ملی پرستاران در ایتالیا گزارش داد که «دنیلا تریزی» پرستار ۳۴ ساله ایتالیایی بعد از ابتلا به این ویروس خودکشی کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

چگونه شرکت تراکتورسازی، صنعت تراکتور را با توانمندی‌های داخلی توسعه داده است؟


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا وکشورهای منطقه:خطاکنید هدف حملات دردناک قرار می‌گیرید


۱۵۹ زندانی ایرانی از عراق به کشور منتقل شدند


بسکتبال ایران چراغ اول را روشن کرد/ برنز بازی‌های آسیایی با عبور از دیوار چین


فروش جنگنده های «اف ۳۵» آمریکا به عربستان و تاثیر آن بر توازن قوا در منطقه


حماس تعرض نتانیاهو به مسجد الاقصی را محکوم کرد


وزارت اطلاعات: سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریستی منهدم شدند


عملیات ضد صهیونیستی در رام الله؛ یک صهیونیست به هلاکت رسید


دریادار سیاری: پوزه دشمن استکباری را به خاک مالیدیم/دشمن شکست خورده و باید با آبروریزی منطقه را ترک کند


روزنامه لوپارزین فرانسه: سربازان آمریکایی روایت ترامپ از جنگ ایران را به چالش کشیدند