سندرز: مرگ آمریکایی‌ها به دلیل نداشتن هزینه رفتن به بیمارستان یک رسوایی است

يکشنبه 10 فروردين 1399
18:47
سندرز: مرگ آمریکایی‌ها به دلیل نداشتن هزینه رفتن به بیمارستان یک رسوایی است یکی از نامزدهای حزب دموکرات آمریکا برای انتخابات ریاست جمهوری 2020 این کشور گفت مرگ شهروندان آمریکایی به دلیل نداشتن هزینه رفتن به بیمارستان‌ها یک رسوایی بین‌المللی به شمار می‌آید.

العالم - آمریکا

«برنی سندرز» سناتور ایالت «ورمونت» و از نامزدهای دموکرات برای انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا در پیامی در توئیتر به مرگ مردم این کشور به دلیل نداشتن هزینه بیمارستان‌ها اشاره کرد.

وی در این پیام توئیتری نوشت: «امروز (مردم آمریکا) در حال مرگ هستند و با وجود آنکه می‌دانند بیمار هستند اما به دلیل نداشتن استطاعت پرداخت هزینه‌ها، به بیمارسنان نمی‌روند.»

این سناتور ایالت ورمونت در ادامه نوشت: «این یک رسوایی بین‌المللی است. ما باید مراقبت درمانی را به یک حق تبدیل کنیم.»

علی‌رغم اینکه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا از افزایش توانایی این کشور در انجام تست ویروس کرونا خبر داده بود، مقامات ایالات مختلف این کشور برای انجام تست‌ها، گزارش آن‌ها و ردیابی این ویروس با محدودیت جدی مواجه هستند.

بر اساس آخرین آمار، مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا به نزدیک 124 هزار نفر رسیده و قربانیان این ویروس در این کشور به 2229 نفر افزایش یافته‌اند.

ترامپ روز گذشته دستوری را صادر کرده که بر اساس آن تمامی نیروهای ذخیره ارتش برای کمک به مقابله با شیوع ویروس کرونا فراخوانده می‌شوند.

پیش‌تر دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن تخمین زده بود که ویروس کرونا طی چهار ماه آینده به‌صورت میانگین تا ۸۱ هزار نفر را در آمریکا به کام مرگ فرو می‌برد و تا ماه ژوئن نیز فروکش نمی‌کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم