احتمال ابتلای نتانیاهو به کرونا با مثبت شدن آزمایش مشاورش

دوشنبه 11 فروردين 1399
10:14
احتمال ابتلای نتانیاهو به کرونا با مثبت شدن آزمایش مشاورش ریوکا پالوخ مشاور نخست وزیر رژیم صهیونیستی در امور ارتدوکس های افراطی که روز پنجشنبه با بنیامین نتانیاهو دیدار کرده بود، به ویروس کرونا مبتلا شد.

العالم - کرونا در جهان

به گزارش روزنامه تایمز اسرائیل، این مساله نگرانی ها در مورد ابتلای نتانیاهو به ویروس کرونا را افزایش داده است.
این روزنامه به نقل از شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی افزود که آزمایش کرونا پالوخ چند ساعت پس از بستری شدن همسرش بخاطر ابتلا به این ویروس، مثبت اعلام شد.
یک منبع آگاه در دفتر نتانیاهو به شبکه ۱۲ گفت که آنها طبق دستورالعمل های وزارت بهداشت عمل می کنند به این معنی که نتانیاهو و دیگر مشاوران یا قانونگذاران احتمالا به مدت ۲ هفته وارد قرنطینه شوند.
بر اساس این گزارش، پالوخ روز پنجشنبه هنگام رای گیری برای انتخاب بنی گانتس به عنوان رئیس پارلمان با چندین نماینده ملاقات کرده است.
دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی مدعی است که پالوخ روز پنجشنبه با نتانیاهو دیدار کرده اما فاصله مناسب رعایت شده است.
اما روزنامه جروزالم پست که این زن را مشاور پارلمانی نتانیاهو معرفی کرده است، نوشت: پالوخ روز یکشنبه گفت که نتانیاهو نیاز به قرنطینه ندارد و گزارش های غیر از این نادرست است.
طبق مقرراتی که کابینه رژیم صهیونیستی وضع کرده است، تجمع بیش از ۱۰ نفر در یک مکان سر بسته ممنوع است و افراد باید فاصله خود را با دیگران ۲ متر حفظ کنند.
براساس آخرین آمار تارنمای ورلدومترز، ۴ هزار و ۲۴۷ نفر در فلسطین اشغالی به ویروس کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد ۱۵ نفر جان خود را از دست داده اند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

روزنامه لوپارزین فرانسه: سربازان آمریکایی روایت ترامپ از جنگ ایران را به چالش کشیدند


پزشکیان:با هم افزایی وانسجام داخلی بر مشکلات غلبه می‌کنیم


محسنی اژه‌ای دوباره رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجمع تشخیص شد


تحلیل‌گر سیاسی: ایران آماده جنگ است و تنگه هرمز برگ برنده همیشگی ایران است


عیادت رئیس دفتر مقام معظم رهبری در قم از آیت‌الله شبیری زنجانی


پاسخ عزیزی به بسنت درباره ادعای صف‌های طولانی بنزین در ایران!


انصراف رقیب گروسی از دبیرکلی سازمان ملل


قالیباف: تا زمانی که شروط ما محقق نشود، مذاکره انجام نخواهد شد


۴ کشته در حمله آمریکا به یک قایق در دریای کارائیب


افغانستان: خواهان ادامه گفت‌وگو و همکاری با پاکستان هستیم